GROHE QuickFix

VitalioFlex Silver Bruseslange

Produktnummer
27506001
EAN
4005176775352
VVS
738215804
Farve
chrome
kr. 256,00
Vejledende pris inkl. moms

Allsidig, nem at vedligeholde og med QuickFix-løftet om nem selvmontering, er GROHE VitalioFlex Silver 1750mm bruseslangen en let og prisvenlig opgradering til badeværelset.

Fuldend dit nye badeværelse med denne GROHE VitalioFlex Silver bruseslange, der har komfort og bekvemmelighed indbygget takket være en let at vedligeholde overflade og enkel DIY-installation. Den 1750mm lange slange er ideel til et brusesystem eller brusestangssæt. Denne robuste slange er designet til at håndtere hårdt arbejde og kan modstå vandtryk op til 5 bar, spænding op til 50 kg og varme op til 70°C. Den glatte overflade er nem at rengøre - en hurtig aftørring med en tør klud, og den ser ud som ny - og den forårsager ikke skade, hvis den kommer i kontakt med brusekabinen eller badekarret. AntiFold-designet sikrer, at slangen ikke bøjer og ender med irriterende knæk, mens TwistStop-roteringskonen forhindrer slangen i at vride sig. Der er ikke brug for værktøj - installationen er overraskende nem! Skru blot bruseslangen på: De universelle tilslutninger er kompatible med alle standard håndbrusere og blandingsbatterier. Og GROHE ProGrip-møtrikkerne har en holdbar GROHE Long-Life Shine krombelægning og en rillet overflade for optimalt greb og nem fastspænding. Hvis du stadig har brug for vejledning, kan du se vores QuickVideo eller tage et kig på QuickGuide'en. Med et robust og holdbart design passer denne slange perfekt til et bredt udvalg af GROHE brusesamlingsmuligheder og skaber et harmonisk badeværelseslook. GROHE VitalioFlex Silver bruseslanger - leverer høj ydeevne hele livet!

Nøglefunktioner

  • 1750 mm
  • glat og rengøringsvenlig overflade
  • drejelegeme til TwistStop-funktion
  • trykresistent op til 5 bar
  • trækstyrke 500 N
  • varmeresistent op til 70°C
  • AntiFold knækker ikke
  • universal tilslutning G 1/2" x 1/2"
  • GROHE ProGrip med riflet overflade
  • GROHE Long-Life-belægning

Teknisk produktinformation

Kontakt

GROHE Danmark

GROHE A/S
Bryggernes Plads 2, 1.sal
1799 København V

Kundeservice åbningstider

Opening days Opening hours
Mandag-torsdag 08.00-12.00 og
12.30-16.00
Fredag 08.00-12.00 og
12.30-14.30
Lørdag-søndag Lukket

Gør renoveringen af dit badeværelse og køkken til en leg. Med GROHE QuickFix kan du selv installere dit armatur og din bruser. Det er overraskende nemt!

Oplev GROHE QuickFix sortimentet