GROHE Tap to Table bogen: Vandets rolle i den kulinariske verden

Det nye år er godt i gang, og her hos GROHE har vi sammensat noget helt specielt for at øge din appetit for 2019. I stedet for blot at simre vores vej gennem den sidste del af vinteren, går vi i kog med udgivelsen af ​​GROHE Tap to Table bogen.

Hvad er den vigtigste ingrediens, når det gælder madlavning? Det er rigtigt: vand. Michael Rauterkus, administrende direktør for GROHE AG

Tap to Table er en bog i et begrænset antal eksemplarer med fokus på nutidens madtendenser, lækre opskrifter og indblik fra berømte kokke. Bogen undersøger vigtigheden af ​​vand til den kulinariske oplevelse.

Den adresserer vandets vigtighed i køkkenet. Med hjælp fra gastronomiske visionærer, fashionable foodies og branchens ledere, dykker GROHE ned i de mange måder, hvorpå vand påvirker fødevarer, livsstil og bæredygtighed i det 21. århundrede.

Fra postevand til smagssensation

Det ydmyge naturlige element, som vi hos GROHE hjælper med at bringe til husstande, hoteller og restauranter verden over, spiller en stadig større rolle inden for kulinarisk videnskab. Dette er en rolle, som vi har til formål at forbedre yderligere. Denne rejse - fra start til slut - besøger forskellige steder, restauranter, opskrifter og oprindelsessteder, i en hvirvelvind af inspiration. Derudover er GROHE Tap to Table bogen spækket med inputs fra nogle af Europas mest indflydelsesrige kokke.

Ikke alt vand er skabt ens. Alican Akdemir, vandsommelier

Ligesom den måde vin kan påvirke en middagsoplevelse, kan vand også have en enorm påvirkning. Vandet kan være for hårdt, for blødt, for mineralsk eller endda for kulsyreholdigt - Den mindste ubalance kan være et knald eller fald for middagen.

Vi ser en udvikling, hvor det at købe alle sine råvarer lokalt er blevet en af ​​de største bevægelser inden for den kulinariske verden. Dette gælder også vand, som spiller en væsentlig rolle i køkkenet: Hvorfor skal vand som indgrediens behandles med mindre respekt end andre?

Ligesom du kan være kræsen i forhold til, hvad der ender på din tallerken, kan du også være det i forhold til det vand, som er i dit glas. Og lad os heller ikke glemme det vand, som bruges i madlavningen. Smagen og strukturen i postevand varierer på tværs af lande, regioner og endda kvarterer. Med andre ord, så er udbuddet meget varieret. Mens du hygger dig med madlavningen i køkkenet, så lad os gøre arbejdet med vandet.

Filtrering er nøglen

Ved at nyde filtreret postevand som det tilbydes af GROHE Red og Blue watersystems, kan du få det absolut bedste vand. Systemernes fem-trinsfiltreringsproces fjerner selv de mindste urenheder, samtidig med at man beholder de gode mineraler. Du vil bemærke forskellen i smag. Kokkene i Tap to Table gjorde det helt bestemt.

Det er på tide at genoverveje vigtigheden af ​​vand, hvad enten det er hos velkendte restauranter eller hjemme. Michael Rauterkus, administrerende direktør for GROHE AG

GROHE Red og Blue: Vand er genopfundet

GROHE Blue tilbyder filtreret vand direkte fra hanen. Du kan endda vælge om vandet skal være let kulsyreholdigt eller med meget brus. Nyd perfekt smag lige fra hanen og sig farvel til køb af flaskevand.

Jeg trykker på en knap, og jeg har kogende vand direkte fra vandhanen. Michiel van der Eerde

GROHE Blues naturlige partner er GROHE Red-systemet. Denne innovation leverer kogende vand efter behov. Hvorfor vente på, at dit vand koger, når du bare kan tænde for vandhanen? Få dit madlavningsvand direkte fra vandhanen, med den ønskede temperatur, du har brug for og med vished om, at det er fri for urenheder, men med mineralindholdet intakt.

Ved at udnytte kraften i GROHE Red og Blue systemerne kan du nyde den bedste kvalitet, der leveres til dit hjem direkte fra vandhanen. Du kan både krydse af i boksen ud for smag, bæredygtighed og bekvemmelighed.

Hvad er mere lokalt end at nyde et glas vand direkte fra hanen, der hvor du er?

Bæredygtighed: Direkte fra kilden

Hvis 2018 rejste én enkelt bekymring, som er større end nogen anden, måtte det være plastforurening. Aldrig før har hvert køb - hver beslutning om at finansiere en producent - været så politisk og miljømæssigt betonet. Behovet for at reducere vores afhængighed af plast er blevet et samlingspunkt for vores tid.

GROHE Blue vandhanen er et bevis på, at der ikke længere er nogen god undskyldning for at købe plastflasker.

Hos GROHE følger vi en bæredygtighedspolitik, hvor samfundsansvar er en vigtig og afgørende del. Vores produkter tilskynder ansvarligt og sikkert forbrug af ressourcer (som vand og energi) af de mennesker, der bruger dem.

For at få det bedste vand skal du bruge det bedste vandfilter. Kort sagt skal det være GROHE. Tag ikke bare vores egne ord for gode varer: GROHE Red og Blue watersystems har tilsammen vundet 20 prestigefyldte priser.