GROHE Sense Guard: Den intelligente vandafbryder

GROHE er et navn, der er synonym med innovative løsninger på ældgamle problemer. Vandskader som følge af lækager og oversvømmelser er fortsat en trussel for mange og kan skabe store bekymringer. Men GROHE har fundet en måde som kan berolige dig en hel del. Vi har talt med en tilfreds hussejer og en installatør for at undersøge, hvordan GROHE Sense og GROHE Sense Guard hjælper med at undgå katastrofer i hjemmet.

Boligejer: Ingen bekymringer takket være GROHE Sense Guard

"For nylig var min familie og jeg udsat for store vandskader som følge af en lækage på vores badeværelse. Vi bemærkede først en muggen lugt, men kunne ikke finde ud af, hvor den kom fra. Efter et par måneder begyndte laminatgulvene at udvide sig, og vi kunne høre det svuppe, når vi gik på det. Hele skaden endte med at kostede os 112.000 kroner!

"Selvom forsikringen dækkede omkring halvdelen af ​​omkostningerne, måtte vi punge ud af egen lomme for at betale den anden halvdel. Ud over det, måtte vi bo i min mors hus i over to uger. Vi fik at vide, at dannelsen af skimmelsvamp blev betragtet som farlig for vores helbred, så vi var nødt til at blive genhuset. Hele det beskadigede område skulle rives ned og genopbygges. Det var forfærdeligt."

"Siden vi installerede GROHEs intelligente vandafbryder, har vi fået ro i sindet ved tanken om, at vi aldrig vil opleve en lignende situation igen. Nu, på grund af GROHE Sense Guard, kan jeg forlade hjemmet og trygt vide, at intet går galt. Det er beroligende at vide, at systemet holder øje med og tager sig af vores hjem, mens vi er væk."

Installatøren: Tilføjelse af lækagedetektor til din vandafbryder

"Jeg er specialiseret i installation af GROHE Sense og Sense Guard sikkerhedssystemer. En vandlækage kan forårsage store skader og omkostninger - ofte før du ved, at der er et problem. Derfor er en vandlækagedetektor, som advarer dig automatisk, et vigtigt værktøj i nutidens intelligente hjem. GROHE Sense Guard-vandafbryderen kan installeres i næsten alle huse på cirka 90 minutter. Sensorer er bedst placeret ved vandmåleren. Denne findes ofte under vandsvarmeren eller centralvarmekedlen i køkken eller badeværelse eller tæt på vaskemaskinen.

"Når GROHE Sense Guard er installeret, overvåger den konstant hele vandstrømmen: fra toiletter der løber til fyldte badekar. Mikrolækager og brud på rør registreres hurtigt af GROHE Sense Guard, så du (eller Sense Guard selv) kan handle hurtigt og lukke for vandet. I tilfælde af lækage sendes et signal til GROHE Sense Guard, hvorefter den vil lukke for vandet, så der undgås yderligere vandskade.

"For at kunne holde øje med dit hjem på afstand, kan du downloade GROHE Ondus appen til din smartphone og forbinde den til dine enheder. Ondus vil straks informere dig, hvis der opstår en lækage derhjemme, mens du er væk. GROHE Sense Guard vandalarm er den bedste løsning til undgå risko for vandskader derhjemme."