Karriere hos GROHE

GROHE er Europas største og verdens ledende single-brand producent og leverandør af sanitære løsninger og sidder på ca. 8% af verdensmarkedet.

Som et globalt brand indenfor den sanitære branche understreger GROHE hvordan et perfekt vandflow kombineres med ekstremt holdbare produkter. Med hovedkontor i Hemer og i Düsseldorf, beskæftiges ca. 6.000 mennesker verden over, herunder 2.400 i Tyskland.

    GROHE er en af Tysklands mest innovative virksomheder inden for kategorien mellem størrelse

    GROHE leder fortsat den tyske sanitetssektor ved at stimulere og drive innovationen i branchen. Dommerne ved ‘TOP 100’ innovationsprisen udnævnte GROHE til ‘Top Innovator’ hvilket er et resultat af den store indsats og de øgede investeringer i R&D. Dommerne var særligt imponerede over GROHE's proaktive involvering i ‘Future Bizz’ netværket og de fremtidsorienterede innovationer inden for armaturer. I R&D alene har GROHE 130 medarbejdere ansat hvoraf størstedelen er ingenører og teknikere inden for forskellige disipliner, hvilket også bidrager med fordele i markedet.

    CEO Michael Rauterkus siger: “Det at vinde ‘TOP 100’ er en meget prestigefyldt anerkendelse af de kræfter vi ligger i at løfte branded sammen på tværs a afdelinger og lande i virksomheden. Innovation forbliver den drivende faktor hos os, og vi agter at leve op til netop det ansvar der følger med det at være markedsleder.”

    Opdag hvilke karrieremuligheder du har på vores corporate website