Om GROHE

GROHE er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser. Siden 2014 har GROHE været en del af LIXIL sammen med en række andre førende nøglebrands, der producerer banebrydende vand- og boligprodukter. For at kunne tilbyde ”Pure Freude an Wasser”, der er GROHEs slogan, er hvert produkt baseret på brandets værdier om kvalitet, teknologi, design og bæredygtighed.

GROHE skaber og producerer intelligente og livsforbedrende løsninger gennem sine dedikerede porteføljer: GROHE QuickFix, GROHE Professional og premium-sub brandet, GROHE SPA. Alle disse imødekommer de specifikke behov hos GROHEs professionelle forretningspartnere og deres differentierede målgrupper.

Med vandet som omdrejningspunkt bidrager GROHE til LIXILs Impact Strategy ved at have en ressourcebesparende værdikæde: CO2-neutral* produktion, fjernelse af unødvendig plastik i produktemballage samt vand- og energibesparende produktteknologier som f.eks. GROHE Everstream, der er en bruser, som genbruger vandet.

Gennem GROHE X, der er en digital oplevelsesplatform, bidrager brandet på flere områder til branchen. Uanset om det er digitalt gennem oplevelsesplatformen, fysisk eller hybridt i GROHE X Brand & Communication Experience Center i Hemer, Tyskland, eller på farten med GROHE X Motion Trucks bidrager GROHE til LIXILs formål om at "gøre bedre boliger til virkelighed for alle, overalt".

*inkluderer CO2-kompensationsprojekter, mere information på grohe-x.com/sustainability.

Om LIXIL

LIXIL (TSE-kode: 5938) skaber banebrydende vand- og boligprodukter, der løser hverdagens udfordringer og gør bedre boliger til virkelighed for alle, overalt. Med udgangspunkt i vores japanske arv skaber vi verdensførende teknologi og innoverer for, at lave produkter af høj kvalitet, der forvandler hjem. Men LIXIL-forskellen er, hvordan vi gør dette: gennem meningsfuldt design, en iværksætterånd, en dedikation til at forbedre tilgængelighed for alle og ansvarlig virksomhedsvækst. Vores tilgang kommer til udtryk gennem brancheførende brands, herunder INAX, GROHE, American Standard og TOSTEM. Omkring 55.000 kolleger, der opererer i mere end 150 lande, er stolte af at lave produkter, der berører mere end en milliard menneskers liv hver dag. Læs mere på www.lixil.com

GROHE Internationalt

GROHEs globale hovedkvarter og GROHE Design Studio ligger i Düsseldorf, Tyskland.

Besøg GROHEs globale hjemmeside for at læse mere om tal og få information om investorer, presse, leverandører og internationale projekter.

Gå til website

Brandværdier

Kvalitet, teknologi, design og bæredygtighed. Disse fire brandværdier illustrerer vores forpligtelse til at skabe ekstraordinære løsninger og oplevelser. Vi sætter vores standarder ekstremt højt for at sikre, at hver gang du tænder for dine GROHE produkter, kan du mærke forskellen.