Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Tempesta-F Trigger Spray 30 Vægholdersæt 1 spray

26352000 - Tempesta-F Trigger Spray 30 Vægholdersæt 1 spray
  • Krom
Produkt nr. 26352000
EAN 4005176333835
398,00 kr Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Få et look og funktioner, der er designet til at holde, med GROHE New Tempesta-F Trigger Spray 30 håndbruseren

Byg ydeevne og fleksibilitet ind i dit badeværelsesdesign – alt sammen understøttet af tysk teknik og de bedste kvalitetsmaterialer – og monter et New Tempesta-F Trigger Spray 30 vægholdersæt. Det målrettede brusehovedet giver en nøjagtig og kraftig rengøring, der øger komforten og hygiejnen, udløseren sikrer præcis kontrol over strålen, og TwistFree slangen sikrer, at du ikke bliver viklet ind. Brusehovedets stråleflade kan afmonteres, så det er nemt at gøre rent, og SpeedClean dyserne er designet til, at man kan børste kalkaflejringer af med en enkel aftørring. En slidstærk, men skinnende GROHE StarLight krombelægning sikrer, at det altid ser flot ud. En superisoleret indvendig vandføring, Inner WaterGuide, forhindrer, at overfladen bliver for varm, hvilket beskytter både huden og den blanke krombelægning. Tilføj denne nyttige, prisattraktive detalje til dit badeværelse allerede i dag. Se de lokale regler vedrørende installation.

Produktenheder

Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. Du vil kunne spare masser af tid på rengøringen, fordi dit armatur altid ser nyt og blankt ud.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

TwistFree – forhindrer, at bruseslangen snor sig

TwistFree bruseslanger er inspireret af hverdagens oplevelser, for har du mon ikke prøvet at kæmpe med en snoet bruseslange? TwistFree sikrer, at din bruseslange er fleksibel og ikke snor, så du helt undgår dette problem.

tekniske data og pleje