Vitalio Joy brusesystem

Opdater din bruser

Mangler du kun at finde en bruser til dit nye drømmebadeværelse? Så behøver du ikke lede længere! GROHE Vitalio Joy brusesystemerne er nemlig den perfekte løsning til ethvert moderne badeværelse. Nem at installere og fyldt med de nyeste teknologier der gør din bruseoplevelse ekstraordinær. Vitalio Joy-serien er skabt med ethvert budget i tankerne for at gøre det muligt for alle at opleve den fantastiske GROHE-bruseoplevelse. Da systemet er en komplet løsning, betyder det, at du sparer tid og penge, fordi du ikke behøver at købe yderligere dele eller bøvle med at installere dem.

FIND ET SHOWROOM TÆT PÅ DIG

Vitalio Joy 260 brusesystemer

Udvid din horisont med den bedste bruseoplevelse

Bruseren du altid har drømt om, der kombinerer et smukt, slankt design med perfekt komfort, er inden for rækkevidde - GROHEs Vitalio Joy 260 brusesystemer med alle sine fordele er perfekte til moderne badeværelser og kan installeres på ingen tid.

En opgradering til et Vitalio Joy brusesystem er helt enkel takket være QuickFix-systemet, der med et justerbart overbeslag sikrer dig en stressfri, ubesværet installation ved hjælp af eksisterende borehuller.

Bruserne er udstyret med Precision CoolTouch* termostatteknologi, der sørger for, at termostatens overflader forbliver sikre at røre ved, så der ikke er fare for skoldning.

ProGrip-håndtagenes overflade har en rillet tekstur, der sikrer, at brusebadets temperatur og volumen er let at kontrollere og justere, selv med våde eller sæbeindsmurte hænder. Denne designdetalje gør brusebadet ekstra brugervenligt.

Zone 1

Jet-spray

Zone 2

SmartRain-spray

Zone 3

Rain-spray

Den ultimative nydelse er kombineret med smarte og praktiske fordele i Vitalio Joy 260. Det store brusehoved giver dig mulighed for at vælge mellem tre forskellige spraytyper - den beroligende Rain-spray, den forfriskende SmartRain-spray og en kraftig Jet-spray, som er ideel til at vaske shampoo ud af håret. Vitalio Joy 110 Massage håndbruseren med det flotte grå sprayhoved tilbyder også et stort udvalg af spraytyper. Skift mellem den afslappende Rain-spray, den vandbesparende SmartRain-spray og den kraftige, pulserende Massage-spray. Plads til at bevæge sig, et væld af muligheder der passer til dit humør, og den ro i sindet som overlegne sikkerhedsfunktioner bringer med sig - med Vitalio Joy 260 har dit ideelle brusebad aldrig været mere opnåeligt.

*Funktionen er ikke tilgængelig for kar- og brusesystemer

Vitalio Joy 310 brusesystemer

Smukt og sikkert design uden nogen kompromisser

Vent ikke et øjeblik længere med at opgradere dit brusebad. Med GROHE Vitalio Joy 310 brusesystemerne kan du opdatere dit badeværelse på ingen tid og skabe øget brusekomfort og en mere moderne fornemmelse til glæde for hele familien.

En simpel og hurtig installation takket være Quickfix-systemet, der bruger eksisterende borehuller for at minimere bøvl og lette arbejdsindsatsen.

Fitting a Vitalio Joy shower is also a safety upgrade, thanks to the GROHE Precision CoolTouch thermostat, which ensures that exterior surfaces are never too hot to touch, preventing the risk of scalding.
*Funktionen er ikke tilgængelig for kar- og brusesystemer

Fuld kontrol opnåes med MetalGrip-håndtagene, der er designet med en vingeform på bagsiden for at sikre et let greb, selv med våde eller sæbeindsmurte hænder.

Vitalio Rain Mono 310 brusehovedet er skabt med fokus på nydelse. Det store brusehoved giver dig mere plads til at bevæge dig rundt og sørger for, at hele kroppen dækkes af den beroligende, blide Rain-spray, når du skal vaske dagens stress og jag af. Du kan også skræddersy dit brusebad til dagens humør grundet muligheden for at vælge mellem tre spraymuligheder fra Vitalio Joy 110 Massage håndbruseren med det rolige, grå sprayhoved. Skift mellem den afslappende Rain-spray, den vandbesparende SmartRain-spray og den kraftfulde, stressdæmpende Massage-spray. Med GROHE Vitalio Joy 310 er alt så let, at du bare kan slappe af og nyde.

Galleri

Brusesystem

Vitalio Joy System 180
Brusesystem med termostat til vægmontering
27298001
Vitalio Joy System 260
Brusesystem med termostat til vægmontering
27298003
Vitalio Joy System 260
Brusesystem med termostat til vægmontering
26403002
Vitalio Joy System 310
Brusesystem med termostat til vægmontering
26401001
Vitalio Joy System 310
Brusesystem med termostat til vægmontering
26400001