FIND INSPIRATION TIL BADEVÆRELSES-SUITE HOS GROHE

Billede: Du er endelig færdig med at installere alle fiksturerne til dit drømmebadeværelse og finder ud af, at hanen faktisk er for høj til den kumme, du har valgt. Det betyder, at du kommer til at sprøjte vand ud over det hele, hver gang du vasker dine hænder. Du havde håbet, at du kunne forbedre din badeværelsesoplevelse. I stedet er den daglige håndvask blevet lidt af et irritationsmoment.

Heldigvis løber du ikke ind i den slags problemer når du installerer en badeværelses-suite med GROHE. GROHES badeværelsesarmaturer excellerer ikke kun, når det gælder badeværelses-suitens enkelte elements æstetik, men også når det gælder deres funktion. Det betyder, at de enkelte elementer i GROHES badeværelses-suites ser smukke ud, når de kombineres. Derved kan du have tillid til, at de fungerer problemløst. Du skal ikke bekymre dig om irriterende stænk fra en hane, der er for høj. Eller om ikke at have tilstrækkelig meget plads til at vaske dine hænder, når hanen er for lille. Vi er klar over, at der er meget at overveje, når du skal designe dit badeværelse og vælge armatur. Det er årsagen til, at vi har taget os god tid til grundigt at undersøge hvert af vores produkter, og hvordan de spiller sammen.

Så hvad skal du overveje, når du vælger den badeværelses-suite, du drømmer om? GROHE har gjort alt det hårde arbejde for dig for at give dig inspiration til dit designerbadeværelse. Men der er stadig masser af plads til, at du kan udtrykke din egen unikke stil. Ved at fokusere på produkter der passer sammen, har vi trukket alt gættearbejdet og kedsomheden ud af beslutningstagningen, så du kan bruge mere tid og energi på det sjove arbejde: Designet.

OVERBLIK OVER FORDELENE VED AT VÆLGE EN GROHE BADEVÆRELSE-SUITE

  • Du kan nyde de samme dynamiske arkitektoniske linjer gennem hele badeværelset
  • Alle elementer fungerer uden problemer sammen
  • Materialer af høj kvalitet
  • Innovativ teknologi, der holder din keramik ren
  • Designet til komfort og performance
  • Perfect Match, der giver dig den rette inspiration til badeværelset

PERFEKT MATCH TIL DIN PERFEKTE BADEVÆRELSES-SUITE

Hemmeligheden bag GROHES badeværelses-suites er princippet om det Perfekte Match. GROHES kunder kan opleve, at der er for meget at vælge imellem, når de skal vælge en stil. Perfect Match hjælper med at indsnævre udvalget, baseret på de forskellige fiksturer, stil, funktionalitet og pris. Lad os sige, at du (forståeligt) har forelsket dig i et af GROHES BauLoop etgrebs blandingsbatterier (1/2" L-størrelse) med bløde hjørner og monteret i håndvasken, men er ikke sikker på, hvilken kumme det kan kombineres med. Perfect Match gør det nemt at tage en beslutning. Du vil blive dirigeret hen til Bau Ceramic kollektionen, en af de fire keramiske kollektioner, GROHE tilbyder. Vælg den vaskekumme, det toilet, det bidet eller urinal i Bau Ceramic, du foretrækker for at få et harmonisk og sammenhængende look til dit badeværelse. Så enkelt er det!

DESIGN DIT DRØMMEBADEVÆRELSE MED VALGFRIHED

Det andet vigtige princip bag GROHES badeværelses-suites er Valgfrihed, som bedst eksemplificeres med det store udvalg af farver, som GROHE tilbyder sine badeværelsesfiksturer i. Når i den varme solnedgangs-finish slår benene væk under dig, er det legende let at finde resten af dine badeværelsesfiskturer i denne attraktive farve.

Alle GROHES farver er klassiske og tidløse, så du er sikker på at kunne nyde dem mange år fremover. Deres holdbarhed gælder ikke kun i forhold til design, men også i forhold til funktion. Med den fysiske pådampningsbelægnings-teknik (PVD) fra GROHE, er farven gjort meget hårdere og mere modstandsdygtig over for ridser.

FIRE KERAMISKE KOLLEKTIONER TIL DIN BADEVÆRELSES-SUITE

Uanset hvilket favorit hanefikstur der er tale om, kan du være sikker på, at den keramiske kollektionslinje, som den matches med, vil give dit badeværelse et sammenhængende og harmonisk look. Med de fire keramiske kollektioner af høj kvalitet er det let af finde GROHE sanitetsprodukter, der matcher dine vildeste badeværelses-suite-ideer.

For beundrere af den kubistiske geometri, rene linjer og sprøde vinkler, er GROHES Cube Ceramic kollektion bare sagen. Essence kollektion er perfekt, når du skal omdanne dit badeværelse til et personligt spa. Med linjer, som giver klarhed og raffinement, kan du være sikker på at få et dsignerbadeværelse, der egner sig perfekt til afslapning og reflektion. Bau Ceramic kollektionen er alsidig og let at tilpasse. Dets bløde, runde hjørner og moderne udtryk gør det perfekt til både private og offentlige badeværelser. Endelig har GROHES badeværelses-suite Euro Ceramic serie unikke former og en lang række størrelser, der giver dig og din familie mulighed for at nyde dit badeværelse fuldt ud, fordi det er et sjovt og funktionelt sted i dit hjem.

Disse keramiske kollektioner ser ikke bare fantastiske ud, de er også skabt til optimal brug og konstrueret til at holde. Den antihæftende coating og den anti-bakterielle glasering PureGuard hjælper keramikken med at forblive skinnende hvid, hvorved bakterier og snavs ikke får en chance for at mattere dit sanitetsprodukt. The Triple Vortex Flush er et unikt skyllesystem, som giver større renhed, men stadig er super tyst. Rimless teknologien giver ikke bakterier en chance for at gemme sig og gør dit GROHE toilet nemt at rengøre. The Quick Release Seat kan nemt fjernes, hvilket også fremmer rengøringen. Soft Close Seat lukker toiletlåget tyst og blødt, så dine kære beskyttes mod skader.