Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Vitalio Comfort 100 Brusestangsæt 3 sprays

26096000 - Vitalio Comfort 100 Brusestangsæt 3 sprays
  • krom
Produkt nr. 26096000
EAN 4005176969041
VVS 737514504
951.25 DKK Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE New Vitalio Comfort 100 brusestangsættet leverer luksusbrus ovenfra, der føles som regn, kombineret med håndholdt alsidighed

Gør dit morgenbrusebad til en luksusoplevelse samtidig med, at du bevarer fleksibiliteten ved at have en håndbruser, med GROHE New Vitalio Comfort 100 brusestangsæt. Brusesættet indeholder en 100-mm-håndbruser, en 600-mm-brusestang, en GROHE EasyReach bakke og en 1750 mm VitalioFlex slange. Du kan indstille bruseren til tre strålemønstre: strålemønsteret Rain Spray, som giver en blid fornemmelse af sommeregn, det luftlette strålemønster Rain O2 Spray med tilsat ilt, der giver en blødere fornemmelse, og strålemønsteret Massage Spray, der blidt pulserer for at lette spændinger. GROHE EcoJoy® gennemstrømningsdæmperen til 9,5 l/min garanterer fuld tilfredshed under brusebadet, fordi den opretholder en perfekt kraftig stråle, samtidig med at du sparer både vand og penge. Desuden sikrer vores DreamSpray® teknologi, at gennemstrømningen fra alle dyser er optimal, uanset hvilket strålemønster du vælger, så du oplever maksimal komfort og nydelse under brusebadet. SpeedClean dyserne har et design, som gør det muligt for dig at børste kalkaflejringer af med en enkel aftørring, og den slidstærke, blanke GROHE StarLight® krombelægning sikrer, at hele sættet bevarer sit flotte udseende. For at forbedre komforten yderligere indeholder sættet også en GROHE EasyReach brusebakke, der er designet til, at du kan have shampoo og sæbe lige ved hånden. Af hensyn til sikkerheden forhindrer en superisoleret indvendig vandføring, Inner WaterGuide, at overfladen bliver for varm, hvilket beskytter både huden og den blanke krombelægning. GROHEs QuickFix® system med justerbart topbeslag betyder, at du kan bruge eksisterende skruehuller til installationen, og sættet er også velegnet til brug sammen med en gennemstrømningsvandvarmer.

Produktenheder

GROHE EcoJoy – godt for miljøet og for din pengepung

GROHE EcoJoy giver al den komfort, du kan forvente dig af en bruser fra GROHE, samtidig med at dit vandforbrug reduceres med op til 40 %. Denne vandbesparende teknologi har ikke kun en positiv effekt på miljøet, men kan også være med til at reducere udgifterne i husholdningsbudgettet.

GROHE DreamSpray til luksusbrusebad

GROHE DreamSpray teknologien forandrer dit daglige brusebad til en afslappende luksusoplevelse. Den avancerede teknik i brusehovedet sikrer en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser, uanset hvilket strålemønster du vælger.

Strålemønsteret Rain – føles som sommerregn på huden

Nyd den afslappende følelse af regn mod huden med strålemønsteret Rain. Dette bløde og fine strålemønster, der minder om varm sommerregn, vil få din krop og sjæl til at slappe af og vaske spændinger og stress væk.

Strålemønsteret GROHE Rain O2 – vidunderligt blødt og lindrende

Forkæl dig selv med et luksusbrusebad med GROHEs strålemønster Rain O2 . Luft trækkes ind i strålen og blandes med vandet, så strålen bliver blødere og bredere og skaber en helt unik og afslappende følelse for både krop og sjæl.

Strålemønsteret Massage til afslappende hoved- og nakkemassage

Hvis du ønsker en opkvikkende massage kan du vælge indstillingen for strålemønsteret Massage på brusehovedet. Den pulserende vandgennemstrømning masserer blidt hoved og nakke. Forkæl dig selv med en forfriskende start på dagen eller et afslappende brusebad, der masserer spændinger og stress væk, før du går i seng.

GROHE EasyReach bakke – gør det muligt altid at have brusegel og shampoo lige ved hånden

Du kan altid have brusegel og shampoo lige ved hånden med GROHEs EasyReach bakke. Den flade bakke er designet, så den matcher dit armatur. Den skaber et flot look og er samtidig nem at rengøre.

GROHE QuickFix Plus – hurtig og nem installation med nogle få, enkle trin

Spar tid på monteringen af dit armatur med GROHE QuickFix Plus. Vores nye system indeholder færre dele og gør derfor monteringsprocessen hurtigere og nemmere end nogensinde før.

Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. Du vil kunne spare masser af tid på rengøringen, fordi dit armatur altid ser nyt og blankt ud.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

tekniske data og pleje

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Dimensionstegning

Vedligeholdelsesinstruktioner

Vedligeholdelsesinstruktioner

Reservedele

Pos.-nr. Produktbeskrivelse Ordre nr.
Optional accessories
1 Bruserstangsholder 48095000
2 Glideelement t/22" bruserstang 12140000
3 Bruserstangsholder 48097000
4 Si t/ håndbruser 0700200M

Produktside

Handshowers

Vægholdersæt 3 sprays
26092000
krom
Tilføj til notepad
382.50 DKK Vejledende pris inkl. moms
Håndbruser 3 sprays
26094000
krom
Tilføj til notepad
482.50 DKK Vejledende pris inkl. moms
Håndbruser 4 sprays

Showerrail sets

26096000
krom
Tilføj til notepad
951.25 DKK Vejledende pris inkl. moms
Brusestangsæt 3 sprays
26098000
krom
Tilføj til notepad
961.25 DKK Vejledende pris inkl. moms
Brusestangsæt 4 sprays
Vitalio Comfort

Vitalio Comfort

Giver et luksuriøs regnbrusebad fra oven

Vis sortiment