Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Nyd GROHE SPA® hver dag

GROHE SPA® Livsstils tilbehør

Flot design og gode oplevelser handler kun om at være opmærksom på detaljerne. Det er som oftest de mindste detaljer, som gør den største forskel. Det er netop derfor at GROHE SPA® går ud over vandhaner og brusere og tilbyder en livsstils kollektion, som inkluderer en række livsstils tilbehør, samt kropspleje og parfumerede produkter.

GROHE SPA

Kropspleje og hjem parfumerede dufte

Arbejd med naturen og ikke imod den. GROHE SPA's® række af kropspleje produkter er fyldt med certificerede økologiske ingredienser til at rense og pleje din hud.

Lavet af økologisk tang, hånd-høstet fra Atlanterhavskysten vil kollektionen forstærke din hud og vække dine sanser med sin styrkende blanding af citron, appelsin, grapefrugt, ylang ylang
og cedertræ æteriske olier.

Og for at gøre din spa oplevelse komplet, så fyld luften med samme forfriskende virkning. Sortimentet omfatter nemlig en værelses duft spray og et duftende stearinlys lavet af økologisk bivoks og økologisk soja voks.

GROHE SPA

GROHE SPA® Livsstils tilbehør

Fra top til tå, indeni og udenpå – GROHE SPA® er en behandling for dine sanser. Svøb dig selv ind i vores bløde bomulds badekåber og håndklæder; brug vores naturlige Swathe yourself in our soft cotton bathrobes and towels; brug vores naturlige svampe og krops pensler i dit brusebad eller bad, og lad den afslappende musik hjælpe med at vaske dine bekymringer væk. Ren nydelse.

Badekåbe
Omsvøb dig selv i luksus. GROHE SPA ® badekåbe kommer i en varm, naturtræ skygge og er lavet af 100% bomuld. Med en dyb bunke og en generøs vægt på en generøs 550 g/m2, kåbe fås i fire størrelser: small, medium, store og ekstra store.

Håndklæder
Lavet af 100% bomuld som vores badekåber. Små lommer af luft er fanget i garnet for at øge sugeevnen.Trimmet med et bånd af chenille folder. GROHE SPA ® håndklæder fås i tre størrelser: 30x50 cm, 50x100 cm og 80x150 cm.

Svamp, badehandske & kropsbørste
Transformer din daglige baderutine til hjemmespa behandlinger. For blid udrensning, vælg vores naturlige hav svamp eller vores dobbeltesidet badehandske For at stimulere og tone din hud, brug vores langskaftet kropsbørste med kaktus børstehår .