Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

GROHE SPA® Kollektion

Prisvindende design for en livslang ydelse og nydelse - form og funktion er den perfekte kombination. Lad vores kollektioner, som er skabt med stor omhu og af premium materiale tage dit badeværelse til et nyt niveau.

Grandera™ Kollektionen

Grandera™ Kollektionen

GROHE Grandera™ kollektionen er både tidsløs, klassisk og alligevel moderne. Her kombineres de højeste standarder for kvalitet og håndværk med en kærlighed til detaljer og komfort. Kollektionen er en del af GROHE squircle, en nyskabende geometrisk form, der kombinerer firkantede og cirkulære elementer i en harmonisk enhed.

Allure Kollektionen

Allure Kollektioner

Med den selvsikre og præcise brug af geometriske former udforsker Allure kollektionen den rene, lineære appel af minimalistisk arkitektur for at skabe en slående og dragende portefølje af vandhaner, brusere og tilbehør.

GROHE Veris Kollektionen

GROHE Veris Kollektioner

Afspejler skønhed og energi af vand, GROHE Veris kollektionerne forudser fremtiden med deres dristige ikoniske design. Oprettet efter GROHE Sensual Minimalistisk filosofi, som definerer sammensmeltning af enkelhed med følelser, sortimentet bruger de bløde æstetike former fra Lozenge til at bringe harmoni til bademiljøet.

Atrio Kollektionen

Klare former og en konsekvent brug af cirkler og cylindre, Atrio kollektioner giver en blødere tilgang til moderne arkitektur. Begyndende med en rund bundplade, udvikler hver kollektion renheden af ​​det cylindriske i nye og spændende retninger.

Privat SPA

Privat SPA

GROHE præsenterer F-digital Deluxe, et super slankt og intuitivt system, som danner basen for vores nye kollektion af produkter som er designet til at stimulere alle sanser.