Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Geometrisk filosofi

Vores kollektioner er blevet opdelt i tre enkle geometriske klynger. Et kvadret danner æstetisk koncept for vores Allure kollektioner. Et sensuelt minimalistisk kvadratisk design for GROHE Veris og et cirkulært design for Atrio udvalget.

GROHE SPA® kollektioner er blevet skabt fra enkle geometriske former, der giver arkitekter, designere og forbrugere frihed til at skabe en koordineret og harmonisk indretning, som er æstetisk for deres hjemme SPA. Fleksibiliteten ved de tre udvalgte former gør at vores kollektion spænder fra hårde minimalistiske kanter til et mere økologisk inspireret interiør.

Grandera

Squircle

Den nye Grandera™ kollektion er baseret på GROHE squircle, en innovativ gemetrisk form, der blander kvadratiske og cirkulære elementer i en harmonisk enhed. Slutresultatet er en række unikke og tidsløse produkter, fra den elegante to-håndtag til den perfekt formede hovedbruser, der sætter en ny æstetisk standard i badeværelset.

Grandera
Allure Brilliant

Square

Det afrundede design er geometri basen for meget af den kosmopolistiske arkitektur, som man finder i dagens progressive byer. Denne form resonerer en følelse af soliditet og styrke, derfor er det ofte omtalt som en maskulin form, netop på grund af disse træk.
I både Allure og Allure Brilliant kollektionen, begynder produkterne deres geometriske overgang fra en simpel 4-sidet formular.

Allure Brilliant
GROHE Veris Digital

Lozenge

Lozenge er en hybrid form, som er født ud fra den sensuelle manipulation af et rektangel. Lozenges former fortolker visuelt Grohes "sensuelle minimalistiske"-filosofi, som indbyder til interaktion. GROHE Veris sortiment bruger det bløde æstetiske fra Lonzenges former til at skabe harmoni i dit bademiljø.

Atrio Classic

Circle

Cirklen med ingen begyndelse og ingen ende repræsenterer vores mest rene, flydende og kompakte geometriske form. Cirklen er et symbol på sammenhold, dets feklsibilitet og alsidighed giver os mulighed for at presse præcise proportioner og diametre for at skabe orden og tidløs æstetik.
Artio kollektionen bringer en blødere tilgang til den moderne arkitektur. Begyndende med en rund bundplade, udvikler hver kollektion deres ægthed af det cylinderiske, idet der kommer nye og spændende retninger.

atrio classic
">