Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Rainshower Shower system for wall mounting

Nyd pladsen

Dit personlige spa

Dit GROHE SPA® badeværelse - et sted hvor design, komfort og funktion mødes.

Hvor forskellige zoner påtager forskellige roller, som din spa-rejse tager dig fra et sted til et andet. Badeværelset er ikke længere bare til vask og pleje; det er blevet til et sted hvor man kan trække sig tilbage - et personligt sted væk fra hverdagens stress.

Allure Basin mixer

Forberedelse

Opgaver som du engang gjorde på autopilot, får en anden betydning når du begynder på at sætte mere pris på dine omgivelser. Håndvasken har en central plads i din daglige badeværelsesrutine - fra vaskning af dit ansigt og tandbørstning til at lægge make-up eller barbering. Håndvaske ved siden af hinanden med et par håndvaskarmaturer - der er altid plads til to i et spa badeværelse.

GROHE SPA

Foryngelse

Kraftfuld og forfriskende om morgenen, styrkende eller afslappende om aftenen - et multifunktionelt bruseområde vil ændre din dag. Et luksuriøst brus tilpasses med dets størrelse og funktioner til dine behov, som de udvikler sig i løbet af dagen. Én eller to hovedbrusere, en håndbruser. Den eneste begrænsning, til din bruseoplevelse og nydelse, er din fantasi.

Atrio Jota & Ypsilon Single-lever bath/shower mixer

Afslapning

Omsvøbt af varmt vand, komfortabelt og genoprettende. Giv dit bad plads til at trække vejret. Vælg et dybt og fritstående badekar sammen med et elegant armatur. I sidste ende er det svært at slå det at ligge lang tid i badekaret.

GROHE SPA

Fornøjelse

Et sted til eftertænksomhed, til at drikke te, læse en bog eller bare at "være til" - stedet hvor et badeværelse bliver et spa badeværelse. Et sted til at tage dig tid til at sørge for dit sind - meditere eller bare til at hengive dig til dine tanker.