Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Rainshower Classic 160 Brusestangsæt 4 sprays

28768001 - Rainshower Classic 160 Brusestangsæt 4 sprays
  • krom
Produkt nr. 28768001
EAN 4005176875571
VVS 737866204
2,416.25 DKK Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Rainshower® Classic 160 – nyd fire forskellige strålemønstre

Med Rainshower® Classic 160 brusesæt kan du nyde bruseoplevelsen fuldt ud. Den luksuriøse håndbruser giver dig mulighed for at vælge mellem fire forskellige strålemønstre: fine regndråber i strålemønsteret Rain Spray, det kraftige strålemønster Jet Spray, det komplette strålemønster Pure Spray eller det bløde strålemønster Champagne Spray, som beriges med luftbobler. Uanset hvad du vælger, fordeler GROHE DreamSpray® vandet perfekt til alle dyser. TwistFree er en nyttig applikation, der forhindrer bruseslangen i at blive snoet, og SpeedClean® sikrer, at kalkaflejringer ikke har en chance. Og med den skinnende GROHE StarLight® krombelægning kræver denne bruser kun meget lidt vedligeholdelse og er super ridsefast. Med GROHE QuickFix® Plus systemet er installationen også nem. Sættet har en håndbruser, en 600-mm-brusestang og en 1750 mm lang bruseslange.

Produktenheder

GROHE DreamSpray til luksusbrusebad

GROHE DreamSpray teknologien forandrer dit daglige brusebad til en afslappende luksusoplevelse. Den avancerede teknik i brusehovedet sikrer en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser, uanset hvilket strålemønster du vælger.

Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. Du vil kunne spare masser af tid på rengøringen, fordi dit armatur altid ser nyt og blankt ud.

GROHE QuickFix Plus gør det nemt at montere brusestangen

GROHE QuickFix Plus leveres med justerbare vægmonteringsbeslag, der gør det superhurtigt og -nemt at montere brusestangen. Det eneste, du skal gøre, er at justere afstanden mellem de to monteringsbeslag, så du kan bruge de eksisterende borehuller – der skal ikke bores yderligere huller, og dermed er der ingen risiko for, at du beskadiger dine fliser! Med GROHE QuickFix Plus kan du montere din brusestang på den halve tid sammenlignet med konventionelle systemer, hvor monteringsbeslagene sidder et bestemt sted.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

TwistFree – forhindrer, at bruseslangen snor sig

TwistFree bruseslanger er inspireret af hverdagens oplevelser, for har du mon ikke prøvet at kæmpe med en snoet bruseslange? TwistFree sikrer, at din bruseslange er fleksibel og ikke snor, så du helt undgår dette problem.

Strålemønsteret Rain – føles som sommerregn på huden

Nyd den afslappende følelse af regn mod huden med strålemønsteret Rain. Dette bløde og fine strålemønster, der minder om varm sommerregn, vil få din krop og sjæl til at slappe af og vaske spændinger og stress væk.

Strålemønsteret Jet – opkvikkende massage og effektiv rengøring

Den perfekte kombination: Når du har behov for en frisk energiindsprøjtning, giver vores dynamiske strålemønster Jet en behagelig og opkvikkende følelse på huden. Og efter brusebadet kan du nemt og hurtigt gøre brusenichen eller badekarret rent med den kraftige stråle.

Enkeltstråle – navnet siger det hele: brusebad i sin reneste form

Nyd den bløde intensitet fra enkeltstrålen, der kommer fra midten af brusehovedet og giver en unikt afslappende hudfølelse.

Champagne: blød strømning giver et luksusbrusebad

Vand blandet med luft omdanner dit brusebad til en luksusoplevelse: nyd den afslappende følelse af GROHE Champagne. Med luft trukket ind i strålefladen bliver du blidt indhyllet i små, bløde vanddråber, der virker lindrende og opkvikkende på krop og sjæl.

tekniske data og pleje

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Dimensionstegning

Vedligeholdelsesinstruktioner

Vedligeholdelsesinstruktioner

Reservedele

Pos.-nr. Produktbeskrivelse Ordre nr.
Optional accessories
1 Dækplade 45922000
2 Glideelement t/22" bruserstang 06765000
3 Bruserstangsholder 48333000
4 Si t/ håndbruser 0700200M
5 Afstandsstykke, 8 mm 45914XE0*

Produktside

Handshowers

28764000
krom
Tilføj til notepad
1,057.50 DKK Vejledende pris inkl. moms
Håndbruser 3 sprays
28765000
krom
Tilføj til notepad
1,325.00 DKK Vejledende pris inkl. moms
Håndbruser 4 sprays

Showerrail sets

28767001
krom
Tilføj til notepad
2,133.75 DKK Vejledende pris inkl. moms
Brusestangsæt 3 sprays
28768001
krom
Tilføj til notepad
2,416.25 DKK Vejledende pris inkl. moms
Brusestangsæt 4 sprays
28769001
krom
Tilføj til notepad
2,363.75 DKK Vejledende pris inkl. moms
Brusestangsæt 3 sprays
28770001
krom
Tilføj til notepad
2,466.25 DKK Vejledende pris inkl. moms
Brusestangsæt 4 sprays
Rainshower Classic

Rainshower Classic

Til en moderne badeværelsesløsning

Vis sortiment
Brochure