Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

New Tempesta 100 Håndbruser 1 spray

27852000 - New Tempesta 100 Håndbruser 1 spray
  • krom
Produkt nr. 27852000
EAN 4005176917493
VVS 738583104
208.75 DKK Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE New Tempesta 100 slidstærk håndbruser med krombelægning og strålemønsteret Rain Spray

Følelsen af at blive indhyllet i varm sommerregn er en perfekt måde at stresse af på efter en lang arbejdsdag. Med denne håndbruser i New Tempesta 100 sortimentet får du mulighed for at opleve denne følelse hver dag. Slap af under strålemønsteret Rain Spray, og nyd det strømmende vand, der flyder behageligt ensartet fra alle dyser takket være GROHE DreamSpray® teknologien. Med GROHE StarLight® krombelægningen vil håndbruseren desuden være et visuelt højdepunkt i dit badeværelse. Et slidstærkt og holdbart element, der aldrig mister sin blanke glans. ShockProof silikoneringen beskytter håndbruseren mod indvendige og udvendige skader. Et perfekt valg, der med det samme giver dit badeværelse nyt liv.

Produktenheder

Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. Du vil kunne spare masser af tid på rengøringen, fordi dit armatur altid ser nyt og blankt ud.

GROHE DreamSpray til luksusbrusebad

GROHE DreamSpray teknologien forandrer dit daglige brusebad til en afslappende luksusoplevelse. Den avancerede teknik i brusehovedet sikrer en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser, uanset hvilket strålemønster du vælger.

Strålemønsteret Rain – føles som sommerregn på huden

Nyd den afslappende følelse af regn mod huden med strålemønsteret Rain. Dette bløde og fine strålemønster, der minder om varm sommerregn, vil få din krop og sjæl til at slappe af og vaske spændinger og stress væk.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

ShockProof silikonering beskytter brusehovedet

GROHEs brusehoveder kombinerer intelligente teknologier i det indvendige design med smarte og praktiske funktioner i det udvendige design. Som f.eks. GROHE ShockProof, der består af en silikonestødring monteret rundt om brusehovedet for at beskytte det mod skader, hvis du skulle ske at tabe det.

tekniske data og pleje

Teknisk information

Dimensionstegning

Vedligeholdelsesinstruktioner

Vedligeholdelsesinstruktioner

Reservedele

Pos.-nr. Produktbeskrivelse Ordre nr.
Optional accessories
1 Si t/ håndbruser 0700200M
Brochure