Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

New Tempesta 100 Brusestangsæt 1 spray

27853000 - New Tempesta 100 Brusestangsæt 1 spray
  • krom
Produkt nr. 27853000
EAN 4005176917509
VVS 737765504
563.75 DKK Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE New Tempesta 100 brusestangsæt: En brusestang på 600 mm og et brusehoved på 100 mm giver en afslappende atmosfære af spa

Dette New Tempesta 100 bruseholdersæt indeholder et brusehoved, en brusestang og en bruseslange, så du undgår besværet med at skulle rundt og lede efter de enkelte dele. Sættets fittings er fremstillet i et flot design med den blanke GROHE StarLight® krombelægning og er utrolig slidstærke og supernemme at rengøre. ShockProof silikoneringen beskytter brusehovedet mod skader, hvis det tabes. Strålemønsteret Rain Spray indhyller dig i en beroligende sanseoplevelse af blød, varm sommerregn og forvandler dit brusebad til en afslappende spaoplevelse. GROHE DreamSpray® teknologien sikrer en jævn vandgennemstrømning, og vores SpeedClean antikalksystem forebygger dannelse af kalk på dyserne.

Produktenheder

Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. Du vil kunne spare masser af tid på rengøringen, fordi dit armatur altid ser nyt og blankt ud.

GROHE DreamSpray til luksusbrusebad

GROHE DreamSpray teknologien forandrer dit daglige brusebad til en afslappende luksusoplevelse. Den avancerede teknik i brusehovedet sikrer en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser, uanset hvilket strålemønster du vælger.

Strålemønsteret Rain – føles som sommerregn på huden

Nyd den afslappende følelse af regn mod huden med strålemønsteret Rain. Dette bløde og fine strålemønster, der minder om varm sommerregn, vil få din krop og sjæl til at slappe af og vaske spændinger og stress væk.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

ShockProof silikonering beskytter brusehovedet

GROHEs brusehoveder kombinerer intelligente teknologier i det indvendige design med smarte og praktiske funktioner i det udvendige design. Som f.eks. GROHE ShockProof, der består af en silikonestødring monteret rundt om brusehovedet for at beskytte det mod skader, hvis du skulle ske at tabe det.

tekniske data og pleje

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Dimensionstegning

Vedligeholdelsesinstruktioner

Vedligeholdelsesinstruktioner

Reservedele

Pos.-nr. Produktbeskrivelse Ordre nr.
Optional accessories
1 Bruserstangsholder 48098000
2 Glideelement t/22" bruserstang 48099000
3 Si t/ håndbruser 0700200M
Brochure