Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Perfect Mix, Perfect Match: GROHEs serie til badeværelser

Byen med gamle traditioner for spa, Wiesbaden, byder på et nyt bad-paradis. I hjertet af den tyske by findes Radisson Blu Schwarzer Bock, Europas ældste traditionelle hotel. Det er renoveret med GROHE badeværelsesinventar - en håndplukket serie, som er idéel til historiske hoteller, ligesåvel som private badeværelser i hjemmet.

Schwarzer Bock-hotellet blev oprindeligt åbnet som et badehus i 1486. Siden da har bygningen oplevet større trafik end de fleste nogensinde havde turde håbe på. Goethe nød et dyp tilbage i 1818. Dostoevsky arbejdede på tilblivelsen af The Gambler, mens han boede på hotellet.

Nutidens gæster – anerkendte forfattere eller ej – kan nyde spabyens vand i hotelværelsets private omgivelser. GROHE badeværelsestilbehør sikrer et sammenhængende og koordineret udtryk. Yderligere, sørger GROHEs opskrift på PerfectMatch for at kombinere foretrukne valg af armaturer og håndvaske, som giver et ensartet æstetisk udtryk.

At skrive historie: GROHE badeværelsestilbehør

Som gæster på Wiesbaden Radisson hurtigt oplever, tilbyder GROHE badeværelsestilbehør uovertruffen stil, ydeevne og holdbardhed. Sådanne elementer komplementerer de pragtfulde omgivelser som skabes af selve hotellet. GROHEs badeværelsesløsninger gør det enkelt at designe et komplet badeværelse, der er harmonisk sammenhængende. Fra armaturer og brusere til Sensia Arena-skylletoilettet, samt de utallige keramiske interiørdele. Det brede produktudvalg byder på en passende løsning til enhver individuel præference.

Som et resultat af GROHEs PerfectMatch system, kan gæster, som ønsker at genskabe hoteloplevelsen i deres eget hjem, nemt gøre dette. Ved at vælge kombinationen af GROHE badeværelsestilbehør fra hotel Schwarzer Bock, kan gæster nemt genskabe deres oplevelse derhjemme i deres eget badeværelse.

Med GROHEs badeværelsessortiment kan du nemt skabe en sikker brusebadsoplevelse for generationer. Det vil sige, et komplet badeværelse skabt til alle i familien - lige fra de ældste til de yngste medlemmer. GROHEs enkle og brugervenlige tilgang inkluderer løsninger til både små og store badeværelser samt til de der hyppigt benyttes af personer med særlige behov. Alsidighed og tilpasningsdygtighed er blandt grundstenene i GROHEs sikre brusebadsløsninger.

Vælg din helt egen farve: GROHE Colors

"Alsidigheden i GROHEs badeværelser stopper ikke her.

GROHE Colors kan anvendes til ethvert messingelement i badeværelset. Lige fra håndvaskarmaturer til karudløb. De, der kan lide mere levende farver, kan endelig slå sig løs, mens de der foretrækker krom, har mulighed for at gå med det mere klassiske valg. Med disse skræddersyede løsninger kan du nemt designe dit GROHE-badeværelse og sætte dit eget personlige præg på rummet."

GROHE Colors-serien byder på 10 forskellige valgmuligheder: Krom, SuperSteel, børstet eller poleret Cool Sunrise, børstet eller poleret Warm Sunset, børstet eller poleret Nikkel, og børstet eller poleret Hard Graphite. Selvom krombelægning er standarden for brusesystemer, kan disse systemer nu også fås med enhver belægning fra GROHE Spa Colors, hvis det ønskes.

GROHEs badeværelsesinteriør giver fuldkommen fleksibilitet til skabelsen af et harmonisk udtryk. Dertil sikrer den nyeste teknologi pålidelig og uovertruffen ydeevne.

I en verden fuld af valgmuligheder er det afgørende, at også indretningsmulighederne i badeværelset er fleksible. Nøjagtig som vi forventer det af hjemmet øvrige rum. Gør det muligt med GROHE Colors-serien.