Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

GROHE Online Magazine

GROHE Online Magazine præsenterer dig for de emner, som optager os i vores daglige arbejde hos GROHE. Vores ønske er at tilbyde dig et nænsomt redaktionelt udvalg af inspirerende historier, cases og produkter, som du har mulighed for at dele med andre. Derudover får vores partnere og forbrugere ligeledes rum og taletid til at fortælle deres historier og berette om deres daglige arbejde. Vil du være med?

Courtneys koral: 'Artivisten' der lader bølgerne gå højt for at redde verdenshavene

Courtney Mattisons moderne keramik udforsker den store trussel som findes mod vores koralreve i form af forurening, plast og klimaforandringer.

Lær mere

Integration af GROHE i Berlin og Potsdams arkitektoniske mesterværker

Over hele Berlin og Potsdam finder man banebrydende renovationer og moderniseringer af byens arkitektoniske mesterværker. Integrering af GROHE-teknologi tager renovationerne til et nyt niveau.

Lær mere

GROHE Sensia Arena showertoiletter: Hygiejne i fremtiden

Den kendte Michelin-stjernechef Marc Meurin forklarer, hvorfor han valgte GROHE Sensia Arena showertoiletter til det 4-stjernede hotel Le Château de Beaulieu.

Lær mere

Hvordan GROHE er nyskabende indenfor massagebruser teknologi

Mirja Bensings innovative bruselaboratorium rykker ved grænserne for brusehovedsforskning og viden om fremtidens brusehoveder.

Lær mere

OM GROHE

GROHE er verdens førende udbyder af sanitære løsninger og et globalt brand dedikeret til at levere innovative produkter til markedet.

I mange årtier har GROHE været dedikeret til brandværdierne; teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. Alle disse værdier illustrerer vores dedikation til at skabe ekstraordinære oplevelser og til at levere "Pure Freude an Wasser".

Med ingeniørkundskab, innovation og design dybt forankret i Tyskland bærer GROHEs produkter kvalitetsstemplet ”Produceret i Tyskland”, hvilket er med til at styrke kundernes tillid til brandet. Alle fabrikker i GROHEs netværk benytter sig af høj-præcision inden for produktionsteknologi for at tilsikre overensstemmelse med de altid høje GROHE standarder. På denne måde kan GROHE garantere, at alle produkter lever op til de mest kompromisløse krav, hvad angår kvalitet og funktionalitet.