Find Showrooms & Installatører
Showrooms
 • Showrooms
 • Installatør
 • Byggemarkeder
 • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

GROHE BLUE Professional

Et væld af fordele for både arbejdsgivere og medarbejdere

Filtreret, afkølet og perlende vand direkte fra hanen på din arbejdsplads - 24/7

GROHE Blue Professional water system tilbyder et væld af fordele for både arbejdsgivere og medarbejdere. Afkølet, filtreret vand uden ventetid holder dine medarbejder glade og hydreret. Samtidig kan du reducerer plastikaffald, da I ikke længere behøver plastikflasker til opbevaring af velsmagende vand med og uden brus. Mindre besvær, slut med pladsmangel, ikke mere spildt plast - og alt til en reduceret pris sammenlignet med flaskevand. Skal din arbejdsplads have glæde af alle fordelene?

VELSMAGENDE VAND DER GØR ALLE GLADE

GROHE Blue Professional vandsystemet anvender et 5-trins filtreringssystem til at fjerne urenheder og give en smagfuld vandoplevelse.

SUNDE, HYDREREDE MEDARBEJDERE

Produktive mennesker er hydrerede mennesker! Eksperter anbefaler, at vi drikker 2 liter vand om dagen. Med et GROHE Blue Professional vandsystemet er der ingen ventetid på velsmagende vand, hvilket motiverer alle til at drikke mere væske. Samtidig kan du frit vælge, om du ønsker vores magnesium+ filter, der giver mere af dette vigtige mineral i hvert glas.

DEN MEST VELSMAGENDE TE OG KAFFE

Hvert kontor har et par erfarne kaffedrikkere. Gør alle tilfredse med vand fra GROHE Blue Professional. Det rene, filtrerede vand er ideelt til brygning af velsmagende te og kaffe.

KOMFORTABELT OG NEMT

Hold dine medarbejdere motiverede og produktive. Giv dem øjeblikkelig adgang til afkølet, filtreret vand, og minimér samtidig ventetiden der spildes i køkkenet.

SPAR PLADS

Sig farvel til manglende plads til opbevaring af flaskevand - brug pladsen til noget mere nyttigt i stedet!

RENERE OG GRØNNERE

Opfyld de miljørigtige standarder på din arbejdsplads uden problemer. Det kræver syv liter vand at producere én liter flaskevand. Og samtidig skal plastikken fra de brugte flasker igennem en hel genbrugsproces. Men med GROHE Blue Professional kan du nemt reducere dit CO2-forbrug relateret til drikkevand på dit kontor med op til hele 61 procent.

SPAR PÅ RESSOURCERNE

Foruden at reducere din arbejdsplads' plastaffald med et GROHE Blue Professional vandsystemet, kan du også spare penge og energi. Det er slut med at bruge tid og penge på genbrug og transport.

Nem vedligeholdelse via netværket

Tag kontrollen med WLAN

At holde styr på arbejdspladsens vandbehov kan ikke blive enklere. Styr og overvåg dine GROHE Blue Professional produkter på ét sted via smartphone app og online oversigt. Du vil ikke blot kunne se, når forsyningerne er ved at være opbrugt, men en integreret genbestilingsfunktion sikrer også, at der til enhver tid vil være rindende vand. Endnu en ting du kan krydse af på din opgaveliste.

GROHE ONDUS APP

 • Køleenhed med forbindelse til WLAN
 • Opsætning af softwareparametre
 • Automatisk genbestilling af filtre og CO2
OPLEV GROHE ONDUS APP

GROHE BLUE BETJENINGSPANEL

 • Konstant overvågning af alle GROHE Blue produkter på én skærm
 • Sortér efter installationsområde og bygning
 • push-notifikation når filteret eller CO2 er ved at være opbrugt.
 • Nem genbestilling via webshoppen
 • 24/7 support
OPLEV GROHE BLUE CONTROL DESK