GROHE Blue® Fordele

Forestil dig at drikke friskt vand direkte fra en bjergkilde - livsbekræftende, tørstslukkende og helt rent. Forestil dig nu at kunne få samme oplevelse med vandet fra din egen køkkenhane. GROHE Blue®-vandsystemet gør dette til en realitet i dit eget hjem. Det omdanner almindeligt postevand og filtrerer det og efterlader en smag så frisk og ren som naturen tilsigtede.

Uanset hvordan du ønsker at drikke dit vand - filtreret, afkølet, med brus eller et miks af alle tre - så gør GROHE Blue® det muligt at få din favorit leveret direkte fra vandhanen.

GROHE Blue® bringer de følgende fordele ind i dit hjem:

Smag: GROHEs filtrer renser vandet fuldstændigt og giver det en ren, frisk smag, der overgår vand fra flaske.

Sundhed & Wellness: Ved at fjerne selv de mindste dårlige partikler uden at fjerne fordelagtige mineraler, så gør GROHE Blue® det muligt at få glæde af de mest gavnende fordele ved vand.

Komfort Du slipper for at bære tunge flasker med danskvand hjem fra supermarkedet.

Bæredygtighed Det er godt for miljøet, når plastikflaskerne fra danskvand spares væk.

Renhed der er til at smage

Det handler om smagen

En repræsentativ undersøgelse, der bad forbrugere om at smage på GROHE Blue®-vand sammen med flaskevand fra tre førende mærker, viste, at GROHE Blue®-vand smager bedre! 73% af forbrugerne vurderede smagen af GROHE Blue®-vand som ”frisk”, mens kun 63% af de adspurgte synes, at mineralvandene havde en ”frisk” smag.

GROHE Blue®-vand smager godt i sig selv, men det giver også kaffe og the en mere lækker og intensiv smag.

Adskilte indre vandveje sørger for 100% renhed og god smag

For at sikre at GROHE Blue®-vand ikke kommer i kontakt med ufiltreret vand eller med metaldele efter filtrering, er den udstyret med to separate vandveje i høj kvalitet - en til almindeligt hovedvand og en til det rensede GROHE Blue®-drikkevand. Dette beskytter den gode filtrerede smag.

  • Hane 1: GROHE Blue® filtreret vand
  • Hane 2: Ufiltreret vand

Sundt liv med rent vand

Vand er det mest dyrebare og fascinerende element på jorden, selve livskilden, med dokumenterede fordele for vores helbred, velbefindende og endda udseende. „Deutsche Gesellschaft für Ernährung“ (German Nutrition Society) anbefaler, at vi drikker mindst to liter vand hver dag.

Mange af os vælger at købe flaskevand, enten fordi det smager bedre end vand fra vandhanen, eller fordi det er muligheden, vi har, når vi er på farten. Imidlertid har videnskabelig analyse vist, at postevand på grund af strenge regler og kontroller af vores drikkevandsforsyning er mindst lige så sundt som flaskevand.

En anden grund til, at folk spenderer en mindre formue på flaskevand, er for at kunne drikke vand med brus. Men det er ikke længere nødvendigt, for nu leverer GROHE Blue® alle fordelene ved flaskevand lige fra hanen. Det giver en god smag plus mulighed for danskvand også. Dette gør GROHE Blue® til den ultimative løsning, ikke kun for et godt helbred, men også for god smag.

Komfort direkte fra hanen

Tænk et øjeblik over den energi og det besvær, det kræver at holde en forsyning af danskvand til rådighed derhjemme. Du er nødt til at købe det fra supermarkedet og derefter slæbe det fra bilen til dit hus eller måske endda op af trapperne til din lejlighed. Når du er der, skal du finde plads til at gemme det ude af syne. Og når du er færdig med det, skal du pante eller genbruge plastflaskerne, inden du starter hele processen igen.

Ved at installere et GROHE Blue®-system i dit køkken kan du sige farvel til besværet ved danskvand på flaske uden at skulle gå på kompromis med smag eller sundhed. Bare drej vandhanen, og nyd en uovertruffen og forfriskende oplevelse. Hvad kunne være lettere end det?

Reducer affaldet og respekter naturen

Nyd lækkert vand og pas på samtidig på naturen

Det kræver forbløffende 7 liter vand at producere en enkelt liter mineralvand på flaske for ikke at nævne den anvendte energi, de CO2-emissioner og de 1,5 millioner tons plastemballage, som industrien bruger hvert år.

Hos GROHE arbejder vi altid for at sikre fremtiden for vand -vores mest dyrebare naturressource. Dette er drivkraften bag udviklingen af produkter som GROHE Blue®, som hjælper folk med let at styre deres vand- og energiforbrug.

Bæredygtige løsninger

GROHE Blue® tilbyder et smart alternativ, der reducerer affaldet, der er involveret i produktionen af flaskevand og reducerer CO2-udledningen med imponerende 83% ifølge en undersøgelse foretaget af universitetet i Goettingen. GROHE Blue® har også bare brug for den 1 liter, du drikker i stedet for 7 liter til flaskevand, hvilket reducerer spild med 85%. Dette gør GROHE Blue®-vandsystemet til et bæredygtigt alternativ til flaskevand.

Spar på CO2 emissionerne

GROHE Blue® tilbyder et smart alternativ, der reducerer affaldet, der er involveret i produktionen af flaskevand og reducerer CO2-udledningen med imponerende 83% ifølge en undersøgelse foretaget af University of Goettingen, Tyskland.

German Sustainability Award 2014

Takket være sit engagement i ansvarlig brug af vand og energi var GROHE en af tre virksomheder, der blev nomineret til awareden 'Resource Efficiency'.

En af GROHEs mest fremtrædende innovationer er GROHE Blue®-vandsystemet, der leverer tre varianter af afkølet og filtreret vand lige fra hanen - med et CO2-fodaftryk, der er betydeligt lavere end mineralvand på flaske, der giver forbrugerne mulighed for at mindske deres indvirkning på miljøet og naturressourcerne på en bæredygtig måde. GROHE er også forpligtet til ressourceeffektivitet i sine egne produktionsfaciliteter, der har høje genanvendelsesforhold.

SPAR PENGE MED GROHE Blue®

Spar penge med GROHE Blue®

Velsmagende GROHE Blue® koster kun en femtedel af prisen for premium vand. Du reducerer dit energiforbrug og undgår store mængder plastaffald !

Beregn nu, hvor mange penge du kan spare med GROHE Blue ® !

Start GROHE Blue® Calculator

OPLEV GROHE BLUE®

GROHE Blue® <br>Afkølet & Boblende

Kan du lide dit kølede drikkevand uden brus, med lidt brus eller meget brus? Valget er dit. Først filtreres vandet for at fjerne urenheder. Derefter køles det for at skabe den bjergfriske smag. Og med et simpelt twist på håndtaget får du mulighed for at vælge niveauet af brus i dit vand.

Read more

GROHE Blue® Pure

For folk, der kun kan lide vand uden brus, men som alligevel gerne vil have det ekstra filtreret, så er GROHE Blue® Pure den ultimative løsning. Renere smag end postevand, bedre for miljøet end flaskevand og meget mere praktisk for dig - GROHE Blue® Pure tilbyder ultimativt rent drikkevand.

Read more

GROHE Blue® Filtre

GROHE Blue®-filtrene indeholder en fem-trins-filtreringsproces til at fjerne selv de mindste partikler fra postevandet, mens de efterlader alle de vigtige mineraler.

GROHE Blue®-systemet giver dig et valg af filterstørrelse såvel som tre muligheder for filtertype, hvilket betyder, at du kan få perfekt drikkevand, uanset om du bor i et hårdt eller blødt vandområde.

Read more