Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Webshop
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Water Filter Kitchen Taps

GROHE BLUE®

Køkkenarmaturer med vandfilter

Designet til fremtiden

Når man vælger flaskevand fremfor postevand spilder man 7 liter vand. Det er fordi hver liter flaskevand kræver hele 7 liter vand at producere. Behovet for at tænke over vores brug af ressourcer, har aldrig været større. GROHE gør det let at vælge bæredygtige løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du kan få lækkert postevand, filtreret og kølet, med eller uden brus, direkte fra din vandhane. Helt uden plastic og emballagespild.

Med GROHE Blue Home, får du både design og bæredygtighed i dit køkken.

Vi samarbejder med Signe Wenneberg og Bungalow5 for at skabe opmærksomhed om Danmarks vigtigste ressource: Vores vand. Du kan se deres gode råd til et bæredygtigt vandforbrug og design her på siden.

  • Ønsker du filtreret, afkølet vand samtidig med at du har muligheden for at tilsætte brus skal du vælge en GROHE Blue® Chilled & Sparkling.
  • GROHE Blue® Chilled leverer kun filtreret og afkølet vand direkte fra hanen.
  • GROHE Blue® Pure er perfekt til dem, som kun ønsker filteret vand der hverken er afkølet eller kan tilsætte brus.

GROHE BLUE®

VAND TIL VIN

Malene Smidt Hertz kan (måske) ikke lave vand om til vin, men som vinkyper kan hun give yderst kyndig vejledning i, hvordan du matcher din vin med vand. Her får du Malenes tre gode råd til, hvad du skal overveje, inden du sætter vandkaraflen på bordet:

Vand med bobler til vinen

Perlende vand har den fordel at det renser og frisker munden op. Derfor vil mange foretrække brusvand som vinledsager. Du skal dog være opmærksom på, at bruset af CO2 -bobler transporterer alkoholen hurtigere i blodbanerne og frem til mavesækken. På tom mave vil alkoholens rus derved opleves som forstærket i lighed med indtagelse af mousserende vin og øl.

Vandets saltindhold

Ikke alt vand smager ens, og der kan være regionale forskelle i salte- og mineralindhold. Drikker man flaskevand til vinen, kan der være stor forskel på smagen af salte og mineraler. Det kan have en forstyrrende påvirkning på vinens smag. En blød vand med få eller ingen bobler vil give den mindste påvirkning af vinens smag og være det bedste all-round råd når vand skal ledsage vin.

Vandets surhedsgrad

Vandets surhedsgrad påvirker også smagsoplevelsen. Vand med højere surhedsgrad vil have et let syrebid i munden mens let basisk vand med et højere pH, opleves blødere og mere sødmefuld. Det er ofte en temperamentssag hvilken type brus man ønsker til sin mad. Vine med høj fylde og alkoholstyrke matcher bedre vand med kraftig brus og højt mineral indhold, mens syrefattige vine har det bedst med blød vand.

HVAD ER EN VINKYPER?

En vinkyper er at betragte som en kældermester. Vinkyperen er ansvarlig for tapning af vin og til tider sammenstikning af vin. Vinkyperen prøvesmager vinen og laver laboratoriekontrol. Vinkyperen er ansvarlig for indkøb af vine og er som oftest ansat i vinimport-virksomheder med egen aftapning.

Læs mere om Malene Smidt Hertz og hendes virke i vinens verden

FAMILIEN JUNGES OPLEVELSER

Familien Junge fik installeret en Blue Home vandhane i maj 2017 som et forsøg på at nedbringe de mange liter flaskevand med bobler, de slæbte hjem hver uge. Stine og David var lidt skeptiske til at starte med – men forbeholdene blev hurtigt overvundet.
Se og hør om hele familiens oplevelse med den nye Blue Home vandhane her.

Filtreret, afkølet og brusende

GROHE Blue® kombinerer fremragende design og innovativ teknologi. Filteret, køleren og karbonatoren leverer en smagsoplevelse der er intet mindre end ren fornøjelse - det lige så let som at bruge et almindeligt køkkenarmatur.

Vandets temperatur og flow reguleres på almindelig vis ved at bruge armaturets greb i højre side. Det roterende håndtag i venstre side med LED lys - kontrollerer mængden af kulsyre i det filtrerede og afkølede vand.

Har du en præference på udformningen af tuden? Du kan vælge mellem den klassiske GROHE Blue® med C- eller U-tud, GROHE Blue® K7 eller GROHE Blue® Minta.

GROHE Blue K7
GROHE Blue Minta

GROHE Blue® Mono

GROHE Blue

Hvis du ikke har lyst til at opgive dit nuværende køkkenarmatur, men stadig ønsker at nyde fordelene ved GROHE Blue®, har vi en anden løsning til dig: 'Mono'-versionen af GROHE Blue®.

Mono-standhanen kan let installeres på dit køkkenbord i harmoni med dit eksisterende køkkenarmatur.

Reducer din påvirkning på miljøet

GROHE EcoJoy

GROHE Blue® kombinerer komfort med en sund livsstil i én miljøvenlig pakke. Sammenlignet med forureningen og energiforbruget associeret med påfyldning og transport af mineralvand på flaske, har filtrering af postevand en næsten neutral påvirkning på miljøet.

GROHE Blue® sparer både på ressourcerne og dine penge, eftersom hele syv liter vand kræves for at fremstille blot en enkelt liter flaskevand på hylderne i supermarkedet. Din tid og energi spares også da de tunge flasker ikke længere skal slæbes hjem og retunereas i butikken.

Spar penge med GROHE Blue®

Velsmagende GROHE Blue® vand koster kun en femtedel af prisen på mineralvand. Samtidig reducerer du dit energiforbrug og undgår store mængder plastaffald!

Beregn nu hvor mange penge du kan spare med GROHE Blue®

Start GROHE Blue® Calculator