Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Water Filter Kitchen Taps

GROHE BLUE®

Køkkenarmaturer med vandfilter

Det er slut med at bære tunge vandflasker

Vand er den mest fascinerende ressource på vores planet og pæferencer for vand kan være lige så individuelle som designsmag. Med GROHE Blue® kan vi tage højde for netop din præference. Kan du lide dit vand uden brus, eller med lidt eller meget brus? Ønsker du også at det vand du drikker bliver filtreret og afkølet direkte fra vandhanen? Alt dette kan lade sig gøre med en GROHE Blue®.

  • Ønsker du filtreret, afkølet vand samtidig med at du har muligheden for at tilsætte brus skal du vælge en GROHE Blue® Chilled & Sparkling.
  • GROHE Blue® Chilled leverer kun filtreret og afkølet vand direkte fra hanen.
  • GROHE Blue® Pure er perfekt til dem, som kun ønsker filteret vand der hverken er afkølet eller kan tilsætte brus.

Filtreret, afkølet og brusende

GROHE Blue® kombinerer fremragende design og innovativ teknologi. Filteret, køleren og karbonatoren leverer en smagsoplevelse der er intet mindre end ren fornøjelse - det lige så let som at bruge et almindeligt køkkenarmatur.

Vandets temperatur og flow reguleres på almindelig vis ved at bruge armaturets greb i højre side. Det roterende håndtag i venstre side med LED lys - kontrollerer mængden af kulsyre i det filtrerede og afkølede vand.

Har du en præference på udformningen af tuden? Du kan vælge mellem den klassiske GROHE Blue® med C- eller U-tud, GROHE Blue® K7 eller GROHE Blue® Minta.

GROHE Blue K7
GROHE Blue Minta

GROHE Blue® Mono

GROHE Blue

Hvis du ikke har lyst til at opgive dit nuværende køkkenarmatur, men stadig ønsker at nyde fordelene ved GROHE Blue®, har vi en anden løsning til dig: 'Mono'-versionen af GROHE Blue®.

Mono-standhanen kan let installeres på dit køkkenbord i harmoni med dit eksisterende køkkenarmatur.

Reducer din påvirkning på miljøet

GROHE EcoJoy

GROHE Blue® kombinerer komfort med en sund livsstil i én miljøvenlig pakke. Sammenlignet med forureningen og energiforbruget associeret med påfyldning og transport af mineralvand på flaske, har filtrering af postevand en næsten neutral påvirkning på miljøet.

GROHE Blue® sparer både på ressourcerne og dine penge, eftersom hele syv liter vand kræves for at fremstille blot en enkelt liter flaskevand på hylderne i supermarkedet. Din tid og energi spares også da de tunge flasker ikke længere skal slæbes hjem og retunereas i butikken.

Spar penge med GROHE Blue®

Velsmagende GROHE Blue® vand koster kun en femtedel af prisen på mineralvand. Samtidig reducerer du dit energiforbrug og undgår store mængder plastaffald!

Beregn nu hvor mange penge du kan spare med GROHE Blue®

Start GROHE Blue® Calculator

HER KAN DU KØBE GROHE BLUE HOME