Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

GROHE

GROHE til bruseren

Privat SPA

Skab din egen skræddersyede spaoplevelse med GROHE F-digital Deluxe. Denne cosmopolitan, multi-sensory bruser vil stimulere alle dine sanser og transformere dit badeværelse til et sted med selvforkælelse, følelser og spirituel tilfredsstillelse.

Brusesystemer

Hvis du sætter pris på ydeevne og pålidelighed, skal du vælge et GROHE brusesystem. Vores brusesystemer kombinerer en række brancheførende teknologier, der sikrer fremragende ydeevne og en uovertruffen bruseoplevelse hver gang.

Håndbrusere og brusesæt

Vores kollektion af hovedbrusere, håndbrusere og sidebrusere kombinerer prisbelønnet design med den nyeste teknologi og førsteklasses materialer. GROHE EcoJoy® brusere illustrerer vores miljøengagement og fremmer vandbesparelse i dagligdagen.

Termostat

GROHE termostater

Som en målestok hver gang vi konstruerer en GROHE termostat bruges det mest følsomme termometer - huden. De revolutionære termostater i vores Grohtherm-serie sikrer at varmt og koldt vand rører din hud i nøjagtigt de proportioner og temperaturer som du ønsker.

Termostater

GROHE til badeværelset

GROHE badeværelsesarmarurer forener prisbelønnet design med det fineste materiale og de seneste teknologier inden for industrien. Enhver kollektion har et bredt udvalg af armaturer som komplementerer både keramik og dine personlige stylingpræferencer.

Til badeværelset
Spraymønstre

Spraymønstre

Vær med til at skabe din egen personlige badeterapi i bruseren, og brug alle de fysiske egenskaber ved vand til at skabe en ny sensation hver dag for dig selv. Large eller extra large; indbygget bruser i loftet eller vægmonteret; GROHE hovedbrusere kommer i alle former, stilarter og størrelser - hver en designet med din tilfredsstillelse og nydelse in mente.

Se alle spraymønstre
Aquatunes

Læs mere

Vil du læse mere om Aquatunes?

Opdag vores landing page.