ESSENCE KERAMIKSERIEN
ENKLE, HARMONISKE FORMER

Disse er kvaliteterne, der beskriver keramikserien GROHE Essence. Serien byder på alt, hvad du behøver for at skabe en afslappende spa-oplevelse på dit eget badeværelse - lige fra håndvaske, toiletter, bidet til fritstående badekar. Essence keramikseriens elegante profil og naturlige linjer skaber et roligt og afslappende miljø på dit badeværelse. Ligesom keramikserien har et kompromisløst og behageligt design med innovative funktioner, som du vil nyde hver eneste dag.

ÆSTETISKE HÅNDVASKE MED INTELLIGENTE EGENSKABER

GROHE Essence keramikserien tilbyder enkle og organiske linjer, der er gennemført ned i mindste detalje. Håndvaskens profil er bare 17 mm. Det giver dit badeværelset et let og roligt look, som inviterer til afslapning og restitution.

Den blanke keramiske overflade er optimeret med den teknisk avancerede GROHE PureGuard finish. Denne finish minimerer kalk, mens antibakterielle ioner forhindrer, at bakterierne udvikler sig. Det sikrer en høj hygiejnestandard og nem vedligeholdelse.

Se udvalg af håndvaske

TOILETTER UDEN SKYLLEKANT FOR BEDRE HYGIEJNE

GROHE Essence keramikseriens populære design bidrager til den gode badeværelsesoplevelse for hele familien. Æstetikken står dog ikke alene. Et badeværelse skal være nemt at holde. Derfor er komfort, hygiejne og brugervenlighed tænkt ind i alle detaljer i serien.

For eksempel kan du glæde dig over vores toiletter unden skyllekant, hvor vandet ikke længere løber gennem en kanal, som ved et traditionelt toilet. Vi har simpelthen fjernet kanten. På den måde gør vi det lettere for dig at rengøre dit toilet, fordi der ikke er hjørner eller forhindringer, hvor snavs og bakterier kan gemme sig.

På denne måde fremstår dit toilet altid rent og indbydende, ligesom du sikrer, at bakterier ikke gemmer sig i kroge, der ellers kan være være at rengøre.

Til vores toiletter fra Essence-serien tilbyder vi det matchende GROHE Essence toiletsæde. Sædet er fremstillet af Duroplast, der har en utrolig lang levetid og fastgjort til kummen med det smarte quick-release hængsel, der gør det utroligt let at afmontere brættet for nemmere rengøring.

Toiletsædets SoftClose-funktion sikrer, at små fingre ikke kommer i klemme og egner sig dermed perfekt til børnefamilien. Det monteres meget let med monteringssættet af rustfrit stål.

Se udvalg af toiletter

ET BADEKAR DER EMMER AF VELVÆRE

Lad en afslappet og skulpturel stil præge dit badeværelse. Alle GROHE Essence badekarrene er designet i enkle, organiske former, som harmonerer perfekt med resten af serien. Du kan vælge mellem unikke standardbadekar og fritstående badekar, der pryder dit badeværelse på en helt unik måde.

Uanset hvilket badekar du vælger, kan du være sikker på at kvaliteten altid er i top. Karrene er fremstillet af det slidstærke titaniumstål, der er modstandsdygtigt over for ridser, kemikalier og UV-lys i mange år ud i fremtiden. Dette materiale har også en fremragende varmebevarende effekt, så vandet forbliver varmt i karret i lang tid. Det giver dig mulighed for at nyde et dejligt varmt og restituerende bad i længere tid, end det ellers ville være muligt. Endelig er det utroligt let at vedligeholde badekarrene – du behøver bare at tørre dem af med en klud takket være den vandafvisende EasyClean coating.

Se udvalg af badekar

PERFECT MATCH TIL DIT PERFEKTE BADEVÆRELSE

Hos GROHE er det vigtigt for os, at du får installeret lige netop de badeværelseselementer, der passer perfekt til hinanden. Men nogle gange kan det være svært at finde det rigtige match blandt de mange produkter.

Derfor har vi skabt konceptet Perfect Match bestående af sammenhængende serier, som gør det nemt at designe dit eget komplette og strømlinede badeværelse. Serierne har deres helt egne karakteristika og særlige look. Det giver dig mulighed for at sætte dit helt eget individuelle præg på dit badeværelse.

Vores professionelle designteam har gennemgået hundredvis af kombinationer for at sikre det perfekte match mellem dit keramiske produkt og dit armatur. Med Perfect Match kan du være sikker på at dine valg komplementerer hinanden, og at du ikke får taget de forkerte valg.

Aldrig har det været nemmere at skabe et harmonisk og sammenhængende look til dit badeværelse.

Find et showroom i nærheden af dig

VORES AVANCEREDE TEKNOLOGIER

Du får måske ikke øje på det ved første øjekast. Men vores keramiske produkter er udstyret med den mest avancerede teknologi - ganske enkelt for at gør dit liv lettere. Hos GROHE er det vores mål at gøre din tid på badeværelset så behageligt og afslappende som muligt, samtidig med at vi hjælper dig med at holde et højt hygiejneniveau. Gå på opdagelse i vores innovative teknologier lige her.

Læs mere om vores teknologier