Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Euphoria 110 Mono Håndbruser 1 spray

27265000 - Euphoria 110 Mono Håndbruser 1 spray
  • krom
Produkt nr. 27265000
EAN 4005176856983
VVS 738708104
342.50 DKK Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Euphoria 110 håndbruser – grundlaget for et dejligt brusebad

Euphoria 110 Mono håndbruser er lavet til at tjene dig. Men lad dig ikke snyde af navnet. Denne bruser er udstyret med den nyeste GROHE teknologi og opfylder alle grundlæggende krav til en bruser. Brusehovedet har strålemønsteret Rain Spray, der føles som sommeregn, og ved hjælp af GROHE DreamSpray® fordeles vandet optimalt gennem alle dyser og giver den bedste bruseoplevelse. Og der er kun behov for minimal vedligeholdelse. GROHE StarLight® krombelægningen rengøres med en blød klud, og takket være SpeedClean® antikalksystemet kan du fjerne kalk fra dyserne med din finger. Den integrerede Inner WaterGuide sikrer, at belægningen har længere levetid, fordi brusehovet altid holdes køligt nok til, at du kan holde det i hånden.

Produktenheder

GROHE DreamSpray til luksusbrusebad

GROHE DreamSpray teknologien forandrer dit daglige brusebad til en afslappende luksusoplevelse. Den avancerede teknik i brusehovedet sikrer en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser, uanset hvilket strålemønster du vælger.

Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. Du vil kunne spare masser af tid på rengøringen, fordi dit armatur altid ser nyt og blankt ud.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

Strålemønsteret Rain – føles som sommerregn på huden

Nyd den afslappende følelse af regn mod huden med strålemønsteret Rain. Dette bløde og fine strålemønster, der minder om varm sommerregn, vil få din krop og sjæl til at slappe af og vaske spændinger og stress væk.

tekniske data og pleje

Teknisk information

Dimensionstegning

Vedligeholdelsesinstruktioner

Vedligeholdelsesinstruktioner

Reservedele

Pos.-nr. Produktbeskrivelse Ordre nr.
Optional accessories
1 Si t/ håndbruser 0700200M
Brochure