Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Vitalio Joy System 180 Etgrebs brusesystem til vægmontering

27684000 - Vitalio Joy System 180 Etgrebs brusesystem til vægmontering
  • krom
Produkt nr. 27684000
EAN 4005176906954
VVS 726809804
5,110.00 DKK Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Et højtydende brusesystem til en favorabel pris, der er let at installere – tysk teknik fremstillet af GROHE!

Det alsidige GROHE Vitalio Joy 180 brusesystem med etgrebsbatteri tilfører øjeblikkeligt ethvert badeværelse designerstil og suveræn ydeevne. Systemet er også spækket med GROHEs avancerede teknologi. GROHE EcoJoy® reducerer vandforbruget, fordi gennemstrømningshastigheden i hovedbruseren begrænses til maks. 9,5 l/min, men garanterer samtidig en fuldt tilfredsstillende bruseoplevelse. Med vores keramiske SilkMove® patron kan du styre vandets gennemstrømning og temperatur med ubesværet præcision. DreamSpray® sikrer, at vandgennemstrømningen fra alle dyser er ens – og det er perfekt til Vitalio Joy 180-mm-hovedbruserens beroligende strålemønster Rain Spray. Den alsidige Vitalio Joy 110-mm-håndbruser med massagefunktion har tre forskellige strålemønstre, du kan vælge imellem, alt efter dit humør: det beroligende strålemønster Rain Spray, det miljøvenlige strålemønster SmartRain Spray med reduceret vandforbrug og det opkvikkende strålemønster Massage Spray. De praktiske SpeedClean silikonedyser betyder, at bruseren er let at holde fri for snavs og kalkaflejringer! Den ridsefaste StarLight® krombelægning i flere lag har en glans, der holder i årevis, og den indvendige vandføring Inner WaterGuide forhindrer, at bruserens overflade bliver varm.

Produktenheder

GROHE EcoJoy – godt for miljøet og for din pengepung

GROHE EcoJoy giver al den komfort, du kan forvente dig af en bruser fra GROHE, samtidig med at dit vandforbrug reduceres med op til 40 %. Denne vandbesparende teknologi har ikke kun en positiv effekt på miljøet, men kan også være med til at reducere udgifterne i husholdningsbudgettet.

GROHE DreamSpray til luksusbrusebad

GROHE DreamSpray teknologien forandrer dit daglige brusebad til en afslappende luksusoplevelse. Den avancerede teknik i brusehovedet sikrer en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser, uanset hvilket strålemønster du vælger.

Strålemønsteret Rain – føles som sommerregn på huden

Nyd den afslappende følelse af regn mod huden med strålemønsteret Rain. Dette bløde og fine strålemønster, der minder om varm sommerregn, vil få din krop og sjæl til at slappe af og vaske spændinger og stress væk.

Strålemønsteret SmartRain – gør det muligt at spare på vandet uden at gå på kompromis med kvaliteten

SmartRain giver en balanceret blød vandgennemstrømning, der kvikker huden op. Nyd følelsen af varm sommerregn og den behagelige tanke, at du kan tage et bad, samtidig med at du rent faktisk skåner de dyrebare naturressourcer. Vores intelligente SmartRain teknologi har alle de samme fordele som vores originale strålemønster Rain, men med reduceret gennemstrømningshastighed, hvilket gør det muligt for dig at spare vand uden at gå på kompromis med brusebadets komfort!

Strålemønsteret Massage til afslappende hoved- og nakkemassage

Hvis du ønsker en opkvikkende massage kan du vælge indstillingen for strålemønsteret Massage på brusehovedet. Den pulserende vandgennemstrømning masserer blidt hoved og nakke. Forkæl dig selv med en forfriskende start på dagen eller et afslappende brusebad, der masserer spændinger og stress væk, før du går i seng.

Stråledæmper – gør det muligt at tage et luksusbrusebad, som samtidig er vandbesparende  

Reducer forbruget af vand til brusebadet med op til 40 % med vores SprayDimmer. Denne funktion, der har kontinuerlig trinløs regulering, gør det muligt at reducere vandets gennemstrømningshastighed, når dit GROHE brusehoved er indstille til strålemønsteret SmartRain – uden at der dermed gås på kompromis med brusekomforten. Nyd en følelse af luksus, når du tager brusebad, kombineret med en ressourcebesparende livsstil med GROHE.

Brusearm med 180° svingfelt

Forkæl dig selv i en helt speciel komfortzone med brusesystemer fra GROHE: Denne brusearm fås med et 180° svingfelt, så du kan rette brusehovedet mod midten af brusenichen eller badekarret, selv når installationen er monteret forskudt til siden, hvilket giver dig mere fleksibilitet. Længden skaber en ekstra stor bruseradius.

GROHE SilkMove® patronteknologi sikrer nem betjening

Dette førsteklasses armatur har kontinuerlig trinløs regulering af vandtemperaturen og en teknologi, der kan justere mængden, hvilket sikrer, at grebet fungerer optimalt, selv efter mange års brug.

Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. Du vil kunne spare masser af tid på rengøringen, fordi dit armatur altid ser nyt og blankt ud.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

TwistFree – forhindrer, at bruseslangen snor sig

TwistFree bruseslanger er inspireret af hverdagens oplevelser, for har du mon ikke prøvet at kæmpe med en snoet bruseslange? TwistFree sikrer, at din bruseslange er fleksibel og ikke snor, så du helt undgår dette problem.

tekniske data og pleje

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Dimensionstegning

Vedligeholdelsesinstruktioner

Vedligeholdelsesinstruktioner

Reservedele

Pos.-nr. Produktbeskrivelse Ordre nr.
Optional accessories
1 Greb 46605000
2 Kappe 46025000
3 Patron 46048000
4 Tilslutningsforskruning 1/2" 45044000
5 S-tilslutning 12662000
6 Omstillingsknap 65648000
7 Omstilling 65655000
8 Kontraventil t/ termostatbatterier 08565000
9 Si t/ håndbruser 0700200M
10 Glideelement t/22" bruserstang 12140000
11 Tætning Ø18,5 x Ø12 x 2 0138900M
12 Si t/ håndbruser 48007000
13 Temperaturbegrænser 46375000*
14 Afstandsstykke, 8 mm 27180000*
15 Brusestang til eftermontering på brusesystem 48053000*
16 Brusestang til eftermontering på brusesystem 48054000*
17 Specialnøgle 19377000*