Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Essence Etgrebs fritstående brusetermostat 1/2″

23741EN1 - Essence Etgrebs fritstående brusetermostat 1/2″
  • Børstet Nikkel
Produkt nr. 23741EN1
EAN 4005176371523
34,020.00 DKK Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Designerstil kombineret med bruseluksus – det iøjnefaldende fritstående Essence etgrebsbatteri til bruser

Frihed og vandnydelse – vores gulvmonterede GROHE Essence bruser bringer ny vitalitet ind i dit badeværelse. Da bruseren er fritstående giver den en utrolig fleksibilitet i dit badeværelsesdesign – du kan endda placere den midt i rummet og skabe et iøjefaldende stil-statement. Det imponerende fritstående GROHE Essence etgrebsbatteri til bruser udtrykker et stil-statement i ethvert smart og moderne badeværelse – og giver stor designfrihed! Produktet er spækket med GROHE teknologi og er en fornøjelse at bruge. Den luksuriøse Rainshower Cosmopolitan 310 mm metalhovedbruser med det beroligende strålemønster Rain og Euphoria Cosmopolitan Stick håndbruseren med strålemønsteret Normal leverer perfekte strålemønstre, der passer til dit humør. Og GROHE DreamSpray sikrer, at vandgennemstrømningen er ens fra alle SpeedClean dyserne, der er fremstillet af silikone, så kalkaflejringer ganske enkelt kan tørres af. Vandet reguleres præcist og ubesværet takket være den keramiske GROHE SilkMove patron, og GROHE EcoJoy teknologien begrænser vandgennemstrømningen til 9,5 l/m gennem hovedbruseren og til 7,6 l/m gennem håndbruseren – hvilket sparer vand og penge! Med en fantastisk blanding af form og funktion supplerer dette imponerende gulvmonterede armatur alle de øvrige produkter i badekollektionen med farven Børstet Nikkel, som f.eks. GROHEs Essence Etgrebsarmatur til håndvask, og er med til at skabe et harmonisk badeværelsesdesign.

Produktenheder

GROHE SilkMove® patronteknologi sikrer nem betjening

Dette førsteklasses armatur har kontinuerlig trinløs regulering af vandtemperaturen og en teknologi, der kan justere mængden, hvilket sikrer, at grebet fungerer optimalt, selv efter mange års brug.

Let at rengøre og slidstærkt takket være GROHE StarLight krombelægningen

GROHE StarLight belægningen er resultatet af 75 års erfaring og øje for detaljer: Den ultraglatte finish er ekstra ridsefast og rengøringsvenlig. Du skal blot tørre den af med en tør klud, og den ser ud som ny igen.

GROHE DreamSpray til luksusbrusebad

GROHE DreamSpray teknologien forandrer dit daglige brusebad til en afslappende luksusoplevelse. Den avancerede teknik i brusehovedet sikrer en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser, uanset hvilket strålemønster du vælger.

GROHE EcoJoy – godt for miljøet og for din pengepung

GROHE EcoJoy giver al den komfort, du kan forvente dig af en bruser fra GROHE, samtidig med at dit vandforbrug reduceres med op til 40 %. Denne vandbesparende teknologi har ikke kun en positiv effekt på miljøet, men kan også være med til at reducere udgifterne i husholdningsbudgettet.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

TwistFree – forhindrer, at bruseslangen snor sig

TwistFree bruseslanger er inspireret af hverdagens oplevelser, for har du mon ikke prøvet at kæmpe med en snoet bruseslange? TwistFree sikrer, at din bruseslange er fleksibel og ikke snor, så du helt undgår dette problem.

Strålemønsteret Rain – føles som sommerregn på huden

Nyd den afslappende følelse af regn mod huden med strålemønsteret Rain. Dette bløde og fine strålemønster, der minder om varm sommerregn, vil få din krop og sjæl til at slappe af og vaske spændinger og stress væk.

Kraftigt strålemønster til et opkvikkende brusebad: GROHE Normal spray

Vores Normal spray er et kraftigt strålemønsker til et opkvikkende og forfriskende brusebad. Nyd den berømte GROHE kvalitet hver dag.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

tekniske data og pleje

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Dimensionstegning

Vedligeholdelsesinstruktioner

Vedligeholdelsesinstruktioner

Reservedele

Pos.-nr. Produktbeskrivelse Ordre nr.
* Optional accessories
1 greb 46916EN0
2 Keramisk patron 35mm 46374000
3 reservedelssæt 45933000
4 låsesplit t/ 13049 5 stk 0485300M
5 omstillingsknap 64989EN0
6 omstilling 65655000
7 si 2 stk 0700200M
8 kontraventil 08565000
9 roset + afstandsring US 46971EN0