GROHE BRUS: ENERGY FOR LIFE

Et skønt, afslappende brusebad der kan få smilet frem på læberne hver evig eneste gang. Det er et øjeblik med tid til afkobling og nydelse. Tid for os selv til at synge, danse, slappe af eller drømme. Vi har alle individuelle ønsker, når det kommer til vores bruser. Derfor tilbyder GROHE forskellige løsninger, der imødekommer ethvert behov. Gør plads til en daglig genopladning af livsenergi med GROHEs brusesystemer nu.

Vi har alle individuelle ønsker, når det kommer til vores bruser. Derfor tilbyder GROHE forskellige løsninger, der imødekommer ethvert behov.

Leder du efter et nyt brusebad til dit eksisterende badeværelse, eller skal du renovere helt fra bunden? Og har du brug for professionel hjælp til at designe dit badeværelse, finde de rigtige produkter eller installere dem? Så anbefaler vi vores brusere fra vores PRO-serie, som kan installeres af certificerede installatører, der kan hjælpe dig med at finde og installere et produkt, der passer til dig og dine behov.

Er du mere en gør-det-selv-person, der kan lide at fikse alt selv, eller vil du bare udskifte dit eksisterende brusebad selv? I så fald anbefaler vi vores brusere fra vores Quickfix-sortiment. Disse produkter er udstyret med ekstrasmarte monteringsmuligheder, hvilket gør det endnu nemmere at installere eller udskifte en bruser selv.

Angiv nedenfor, hvilken løsning du leder efter.

Har du brug for professionel hjælp til at insallere din bruser?

Nej, jeg klarer det selv

Se mere

Ja, jeg skal bruge en professionel installatør

Se mere

GROHE støtter Make a Splash! for at give børn adgang til forbedret sanitet

GROHE støtter Make a Splash! - et partnerskab mellem LIXIL og UNICEF. Make a Splash! sigter mod at sikre, at alle, og især sårbare børn i udviklingslande, opnår forbedret hygiejne og får adgang til sanitære faciliteter. GROHE, LIXIL og UNICEF vil hjælpe børn og deres familier i Østafrika og andre regioner med at forbedre deres sundhed og deres fremtid. Læs mere om GROHEs support og donationer her. UNICEF støtter ikke nogen virksomhed, brand, produkt eller service. Børnene, der medvirker i kampagnen, er ikke modtagere af støtte fra UNICEFs programmer.

Læs mere