Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Enjoy water sustainably

Nyd vandet på en bæredygtig måde

Spar på vandet. Spar på energien. Spar på ressourcerne. Det lyder bare så irriterende og trist! Og alligevel beviser mange af vores banebrydende teknologiske løsninger, at den enkeltes ansvarsbevidsthed kan være en styrke - ikke kun for miljøet, men også for personen selv.

Ta' ansvar

Bæredygtighed

Vi har en forpligtelse til at hjælpe vores planet. Vi skal alle være betænksomme omkring miljøet, og hvordan vi bruger dens dyrebare ressourcer - ingen ressource er mere dyrebar end vand. Vores produkter hjælper dig med at passe på resourcerne takket være GROHE EcoJoy®-teknologien som er en del af alle vores produktlinier. GROHE EcoJoy® gør vores smarte produkter endnu smartere. Med den indbyggede vandbesparende teknologi hjælper vores produkter dig med at værne om miljøet - problemfrit og uden at gå på kompromis med nydelsen. Den nye GROHE Silkmove® Es teknologi er et eksempel. Her spares der på energien ved at undgå unødig opvarmning af vand. Man skal aktivt dreje håndtaget for at få varmt og lunkent vand. Man åbner altså for det kolde vand når grebet er i midterpositionen.

Men det er blot en del af vores forpligtelse til bæredygtighed. Vi har også indført GROHE Zero - vores unikke, first-mover engagement der betyder blyfri legeringer i vores produkter. GROHE Zero teknologien er en banebrydende metode til fremstilling af armaturer hvilket har givet os mulighed for at reducere blyindholdet i messingen med 90%. Takket være vores erfaring og ekspertise i produktion, og de tekniske muligheder der eksisterer ved at have vores egne ovne, kan vi erstatte det bly, der tidligere er blevet brugt med metaller som kobber. Det er godt for miljøet, godt for vandkvaliteten og godt for levetiden på vores armaturer. Takket være GROHE Zero er vores armaturer nu fem gange mere modstandsdygtige over for korrosion.

GROHE Watercare®

GROHE WaterCare®

GROHE WaterCare® er et løfte om at vi sammen med vores kunder vil sikre naturressourcerne for fremtiden. GROHE gennemfører derfor mange tiltag for at imødekomme dette.
Vores produkter er udviklet til at sikre vores kunder et miljømæssigt og økonomisk sundt forbrug, uden at gå på kompromis med komforten.

Omkring to tredjedele af vandforbruget i private husholdninger kommer fra badeværelset. En tredjedel af vandforbruget skylles direkte ud i toilettet. Vores moderne cisterne opbygninger kan være med til at reducerer dette forbrug med op til 50%

Bæredygtig GROHE teknologi

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy™ hjælper os med at holde vores løfte til dig – samtidig med at nydelsen af vandet er intakt. Teknologien er allerede indbygget som en standard i de fleste af vores armaturer og brusere. Den minimere forbruget og maximere komforten.

Vandbesparende teknologi