New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

Det ideelle valg til moderne, arkitektoniske badeværelser.

Med sin skarpe, cylindriske profil og sine sprøde detaljer er New Tempesta Cosmopolitan det ideelle valg til moderne, arkitektoniske badeværelser. Du kan vælge mellem tre håndbrusermodeller, så du kan finde den perfekte kombination af spraymønstre, der kan komplimentere hovedbruseren med dens fire forskellige spraymønstre. Uanset om du er ude efter et forfriskende morgenbad eller et afslappende aftenbad, så vil GROHE DreamSpray sikre, at du opnår ultimativ badenydelse.

Produktvarianter

OPLEV

SPRAY-MØNSTRE

For maksimal valgfrihed og forskellige fornemmelser, hver gang du tager et brusebad, skal du vælge enten den fire-spray New Tempesta IV eller den tre-spray New Tempesta III. Hvis du bedre kan lide at holde tingene mere enkle, skal du vælge New Tempesta II med to spray-mønstre. Pakket med GROHE DreamSpray®-teknologi til perfekt afbalanceret vandfordeling, er alle designs konstrueret til at give en luksuriøs og behagelig brusebadoplevelse, mens du bruger mindre vand og energi.

New Tempesta Rustic Head shower IV

Rain Spray

Bred og luksuriøs med et blidt og delikat mønster til at berolige huden. Efterlignende varm sommerregn giver sprayen en fuld og jævn dækning af kroppen.

New Tempesta Rustic Head shower IV

GROHE Rain O² Spray

En blid og glat spray baseret på vores originale Rain spray. Luft trækkes ind i bruserhovedet og blandes med vandet, som resulterer i en bred og fyldigere spray.

New Tempesta Rustic Head shower IV

Massage Spray

Et pulserende spraymønster til en stimulerende massage.

New Tempesta Rustic Head shower IV

Jet Spray

En fokuseret cirkulær spray, der leverer en forfriskende følelse af vand. Ideel til at stimulere huden eller blot rengøre badekar eller bruser.

New Tempesta Cosmopolitan Shower system with thermostat for wall mounting

NY TEMPESTA COSMOPOLITAN SYSTEM

Med sin skarpe, cylindriske profil og karakteristiske afskrånet detaljer, er det nye Tempesta Cosmopolitan brusersystem det perfekte valg til moderne og arkitektoniske badeværelser.

Med alle GROHEs brusersystemer er det nemt at installere og pakket med fremragende teknologi. Hovedbrusern kan drejes for at skabe den perfekte vinkel, mens håndbruser har to spray-mønstre

NY TEMPESTA COSMOPOLITAN SYSTEM