Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Store brusehoveder

Skal badeværelset renoveres, er en walk-in brusekabine eller et separat bruseområde som oftest det vigtigste. Og jo større bruseområdet er, desto større er også ønsket om store brusehoveder.

brusehoveder

Rainshower Brusesystem til vægmontage

GROHE har store brusehoveder i mange forskellige designs lige for enhver smag. Rainshower® Jumbo er et stort krom-brusehoved med en diameter på 400 mm, der monteres med et brusegreb enten på væggen eller i loftet.

Det kvadratiske brusehoved er specielt egnet til minimalistisk udformede bruserområder i Rainshower® F-serien. Brusehovedet med en diameter på 50 cm fastgøres direkte i loftet.

Products for your shower

håndbrusere

Rainshower Solo Håndbruser

En stor håndbruser bør have forskellige stråletyper. De ekstra store brusehoveder på op til 160 mm i diameter sørger for fleksibel brug som hoved- og håndbruser i badekarret.

Bruserhoved teknologi
Det vigtigste ved en behagelig badeoplevelse er en ensartet fordelt vandstråle. Dette kræver sit brusehoved, i hvilket de enkelte dyser arbejder uafhængigt af hinanden.
De gennemtestede silikonedyser klarer selv områder med hårdt vand – tør regelmæssigt af, og kalkaflejringer har ingen chance.

Hand shower designs

Recommended product ranges