GROHE EcoJoy™

Spar på dyrebare ressourcer mens du nyder vandet 100%

GROHE EcoJoy

Alle GROHE EcoJoy™ produkter er systematisk udviklet til at spare vand og energi så jordens dyrebare ressourcer bevares. Produkterne som er udstyret med vandbesparende teknologier giver stadigvæk den perfekte oplevelse med vandet. Reduktionen af vand- og energiforbruget går hånd i hånd med både komfort og et attraktivt design. Mindre vand. Perfekt flow.

Beregn din besparelse nu

GROHE EcoJoy

Beregn din besparelse nu

Spar vand og energi

Vores vand- og energikalkulator hjælper dig med øjeblikkeligt at se, hvor meget du kan spare med en GROHE EcoJoy ® eller et GROHE SilkMove ® ES armatur. Efter få klik vil du kunne se de årlige omkostninger og energibesparelser.

Åbn vand- og energiberegner

GROHE er den eneste producent der tilbyder et fuldt spektrum af vandbesparende produkter - til bad, brus og sanitære installationer.

Etgrebsarmatur

Etgrebsarmatur

GROHE etgrebsarmaturer - Integreret teknologi reducerer automatisk vandforbruget på utallige armaturer i samtlige stiltyper og prissegmenter med op til 50% hver gang armaturet benyttes samtidig med at et perfekt vandflow bibeholdes.

Power & Soul EcoJoy

Brusesystemer

GROHE brusesystemer - Til den perfekte bruseoplevelse sikrer indbygget teknologi en ubesværet vandbesparelse på op til 40% på udvalgte modeller samtidig med, at alle dine forventninger til GROHE bliver indfriet.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan termostatbatteri til brus

Termostater

GROHE termostater - Med GROHE termostater bliver den ønskede vandtemperatur nået på et split sekund og den forbliver pålidelig under hele dit bad. Ikke mere tid og ikke mere vand spildt på at bøvle med at nå den rigtige vandtemperatur.

Nova

Sanitære systemer

GROHE sanitære systemer - GROHE cisterner bruger vand meget sparsomt. Start/Stop og Dual Flush systemer giver muligheden for at vælge sit foretrukne økonomiske udskyl.

Euroeco Cosmopolitan EC

Specialarmaturer

GROHE specialarmaturer - Takket være den elektroniske kontrol løber vandet kun når der er behov for det. Afhængig af modellen tænder og slukker armaturet automatisk når brugeren fjerner hænderne, for eksempel når hænderne smøres ind i sæbe eller efter en forudindstilling.

Recommended product ranges

Essence

Eurodisc Cosmopolitan

Eurodisc Joystick

Eurosmart