GROHE SilkMove®

Nem håndtering

Let kontrol over grebet for at give dig en livslang komfort

Kun GROHE armaturer giver dig en unik GROHE SilkMove® oplevelse. Den behagelige og lette betjening af vores etgrebsarmaturer er et bevis på vores brands kvalitet og overlegenhed. GROHE SilkMove® patronen leverer gradvis og præcis kontrol af vandtrykket og temperaturen.

Patronen er nervecentret i ethvert armatur og inkluderer også de keramiske skiver. De er lavet af keramisk legering som er testet i rummet. Den keramiske legering gør at skiverne glider over hinanden med højeste præcision. Den pollerede spejlblanke overflade på skiverne er derefter belagt med et specielt smørremiddel med Teflon®-teknologi for friktionsfri performance. Det er vigtigt, at bearbejdelsen og kvaliteten af ​​disse præcisionsdele er af de højeste standarder, så de leverer uovertruffen ydeevne.

GROHE er en af verdens førende armaturproducenter og en af de få, der fremstiller sine egne patroner. Vores patroner er designet til at holde til mange års brug - for en livstid af vedligeholdelsesfri drift.

I en storstilet udholdenhedsprøve for etgrebsbatterier, undersøgte Tysklands TÜV SÜD, mekanisk slid af produkter af ni kendte internationale producenter. Blandt de aspekter de testede, var de operationelle kræfter i bevægelsen af ​​armen, startmoments evne efter en længere hvileperiode, og den funktionelle præcision og tæthed. Resultatet: GROHE er klar testvinder.

GROHE SilkMove

Den specielle keramiske disk og Teflon®

GROHE SilkMove

GROHE Silkmove® greb bevægelighed

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove® garanterer let anvendelighed af armaturet som på dag ét - også efter 20 år.

Anbefalede produktserier

Allure

Eurostyle Cosmopolitan