GROHE COLORS - FARVER TIL BADEVÆRELSET

OPLEV DIT PERSONLIGE BADEVÆRELSESSORTIMENT FRA GROHE

Det perfekte badeværelse handler kun om dig, hvor hver eneste detalje er lige, som du ønsker det. Vor tids badeværelse er et sted, hvor du kan realisere din unikke stil og udtrykke din personlighed og dermed gøre hver en stund, du tilbringer der, til en fornøjelse. Hos GROHE tror vi på at levere en komplet badeværelsesoplevelse. En hvor form passer perfekt til funktion, og hvor du har friheden til at udtrykke din egen designstil. Det er årsagen til, at vi har skabt en nøje sammensat serie af farver og overflader til alle berøringsflader i badeværelset.

GROHE PVD - ENESTÅENDE, HÅRD OG RIDSEFAST

BESTANDIGE OVERFLADER DER SPÆNDER FRA DEN ROLIGE MATTE TIL KLASSISKE POLEREDE

GROHE vandhaner er fremstillet til at bevare deres skønhed i flere årtier, så de ser ud som den dag, du først forelskede dig i dem. Vores særlige opskrift på succes er vores holdbare overfladekvalitet. GROHE bruger avanceret teknologi til at levere overflader i exceptionel kvalitet. Den fysiske pådampningsproces (PVD) sikrer, at overfladesammensætningen er tre gange hårdere og giver en glinsende guld- eller sofistikeret rustfri stål-finish. Ud over at være hårdere er overfladen også ti gange mere ridsefast, så den er en fryd for øjet gennem et helt liv.

VORES AVANCEREDE PVD TEKNOLOGI TILFØJER NYT LIV TIL FARVERNE

Det perfekte match

Det er ikke nemt at finde det perfekte match. Det gælder også for badeværelset. Eftersom vores keramikløsninger tilbydes med et udvalg af anbefalede kombinationer, der passer til vores vandhaner, brusere og sanitære systemer, komplimenterer de hinanden, hvad angår både design og teknologi: Den overvældende variation af muligheder er kogt ned til ét enkelt valg. Spar dig selv for at vælge forkert, og træf kun ét nemt valg: Det perfekte match.

Find the Perfect Match

Produktvarianter