Bring farver ind i badeværelset

Ønsker du at bringe flere farver og mere personlighed ind i dit badeværelse? Så er GROHE Colors-serien lige noget for dig. Serien består af farverige armaturer, vandhaner og brusesystemer. Og som prikken over i’et kan du også få matchende badeværelsestilbehør.

Vælg mellem otte forskellige farver, som alle kommer i en poleret eller børstet finish. Går du efter messing, guld, sølv, rosaguld eller mørkegrå? Et mat eller blankt look? Valget er dit.

Hard graphite

Skab et kontrastfuldt eller afdæmpet udtryk. Et armatur i farven Hard Graphite er et perfekt element til at bryde med et ellers hvidt badeværelsesmiljø. Samtidig er farven også et oplagt valg at sætte sammen med mørke farver i samme nuancer for at skabe et afdæmpet og visuelt roligt miljø, hvor armaturet og de øvrige elementer går i ét. Desuden kommer Hard Graphite særligt til sin ret sammen med materialer som beton eller lyst træ.

Fås i blank eller mat finish.

Warm Sunset

Ønsker du at give dit badeværelse et strejf af luksus? Warm Sunset skaber behagelige associationer til en solnedgang og tilfører badeværelset varme. Den kobberinspirerede farve er oplagt til det mere rummelige badeværelse, hvor armaturets varme nuancer får mulighed for at udfolde sig og vise sin skønhed. Warm Sunset er oplagt at matche med materialer som mørke sten, marmor eller rå beton, hvis du kan lide at lege med kontraster.

Fås i blank eller mat finish.

Cool Sunrise

Giv dit badeværelse et gyldent messinginspireret touch med farven Cool Sunrise. Er du til sofistikeret og klassisk luksus? Så vælg Cool Sunrise i den blanke udgave. Er du mere til det moderne udtryk, men samtidig godt kan lide charmerende vintage referencer? Så er Cool Sunrise i mat finish måske mere dig. Farven kan kombineres med både mørkt, lyst eller hvidt interiør.

Fås i blank eller mat finish.

Supersteel

Skab et luksuriøst og anderledes look i dit badeværelse med denne matte finish. Supersteel er navnet på dette børstede udtryk, som passer godt sammen med stål, men også lyst marmor, rå beton og materialer af træ.

Nikkel

Tilfør et naturligt look til dit badeværelse med vores produkter i Nikkel finish. Nikkel passer perfekt sammen med organiske elementer for at skabe renhed og en naturlig varme i dit badeværelsesmiljø. Sten, lys beton og marmor er oplagte materialer at sætte sammen med denne finish.

Fås i blank eller mat finish.

Krom

Leder du efter et tidløst look til badeværelset, som holder i mange år frem? Så er vores klassiske krom finish et oplagt valg. Det blanke, rene udtryk gør det nemt at mixe og matche produkter i krom finish med alverdens materialer og former.

Det perfekte match

Det er ikke nemt at finde det perfekte match. Det gælder også for badeværelset. Eftersom vores keramikløsninger tilbydes med et udvalg af anbefalede kombinationer, der passer til vores vandhaner, brusere og sanitære systemer, komplimenterer de hinanden, hvad angår både design og teknologi: Den overvældende variation af muligheder er kogt ned til ét enkelt valg. Spar dig selv for at vælge forkert, og træf kun ét nemt valg: Det perfekte match.

Find dit perfekte match