Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Safe, fast and efficient. Enjoy GROHE Thermostats

GROHE for hele familien – børnevenlige badeværelser

GROHEs produkter indeholder en række funktioner, der skaber sikkerhed og komfort i familiens badeværelse.

Med adgang til teknologier som GROHE TurboStat® og GROHE CoolTouch® samt vores udvalg af EcoJoy®-brusere – som motiverer til vandbesparelse uanset alder – er det en god idé at vælge GROHE til dit næste familiebadeværelse.

Sikkerhedsfunktioner i badeværelset

GROHE CoolTouch

Et barns hud er meget tyndere end en voksens, og derfor er risikoen for skoldning højere. Vores karbads- og brusebatterier samt vores håndbrusere er udstyret med GROHE CoolTouch®-teknologi. Ved at skabe en barriere af koldt vand omkring varmtvandsforsyningen sikrer den, at den udvendige kromoverflade aldrig er varmere end temperaturen på det blandede vand.

GROHE TurboStat

GROHE Turbostat® er teknologien bag alle vores termostater, og den er særligt fordelagtig for familiens mindste medlemmer. Den reagerer øjeblikkeligt på enhver ændring i forsyningen af varmt og koldt vand, og dermed sikrer den, at vandtemperaturen forbliver konstant gennem hele brusebaset. En SafeStop-knap på alle vores termostater forhindrer, at små børn ved et uheld hæver temperaturen over 38 grader.

Fordele ved vasken

Allure Etgrebsbatteri til håndvask

GROHE SilkMove®-teknologien sikrer, at alle vores etgrebshåndvaskehaner er nemme at bruge, selv for små hænder – og det motiverer til personlig hygiejne og uafhængighed fra en tidlig alder. Some en yderligere sikkerhedsforanstaltning giver temperaturbegrænsningen dig mulighed for at forudindstille en maksimumtemperatur.

Ergonomisk bruser til forælder og barn

Sena Håndbruser

GROHEs bruseslanger kan fås med forskellige længder. En længere slange gør det nemmere og mere bekvemt for en forælder at skylle et barns hår, mens vores TwistFree-armatur forhindrer slangen i at slå knuder. Alle bruseslanger er udstyret med et skruebeslag i standardstørrelse, så det er nemt at udskifte bruseslangen med en længere model uden brug af særlige værktøjer.

Vores bruserstænger fås ligeledes i forskellige længder, så bruserholderen kan fastgøres i forskellige højder – hvilket sikrer behagelige brusebade for alle familiemedlemmer uanset deres størrelse.

Rainshower Next Generation Hand shower

Attraktive designs motiverer til vandbesparelse fra en tidlig alder

De iøjnefaldende farvede stråleplader på håndbruserne GROHE Rainshower® Icon, Eco og Solo samt Rainshower® Icon vil helt sikkert appellere til børn. Med en EcoButton på grebet er det en god måde, hvorpå man kan lære børn at respektere naturens ressourcer og motivere dem til at spare på vandet fra en tidlig alder.