Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Find din perfekte kombination med GROHE BestMatch™

Et behov, mange muligheder

Hvis du før har været på udkig efter er ny håndvask så kender du problematikken. Udvalget er meget stort. Til det kan du tilføje kompleksiteten i at finde det rette armatur som passer til håndvasken. I værste tilfælde bliver du våd på maven hver gang du tænder for vandet fordi armaturet er for stort til håndvasken. Så hvordan finder du det perfekte match mellem håndvask og armatur?

En simpel løsning: GROHE BestMatch™

GROHE har nu gjort det lettere end nogensinde før at finde den perfekte kombination mellem håndvask og armatur - med GROHE BestMatch hjemmeside eller app til iOS & Android. Uanset om du er på udkig efter en vask som skal passe til dit GROHE armatur, eller omvendt er du garanteret et BestMatch™ og den perfekte kombination.

iPad er et varemærke som tilhører Apple Inc., registreret i U.S.A og andre lande. App Store er en service fra Apple Inc.
Android og Google Play er varemærker som tilhører Google, Inc.

Søg hjemmefra, beslut dig i butikken

Med GROHE BestMatch kan du trygt og let browse gennem alle de forudtestede kombinationer hjemmefra. Ønsker du en oval håndvask i kombination med det moderne GROHE Essence armatur? Eller måske du er mere til en firkantet håndvask med et elegant GROHE Allure armatur? Du kan vælge imellem alle de populære håndvaske fra top seks brands og mange GROHE håndvaskarmaturer.

Med mere end 3.500 kombinationer som allerede er blevet testet, og endnu flere på vej, kan du altid være sikker på at finde den perfekte kombination for dig. Du kan gemme, printe og dele dine foretrukne kombinationer fra appen eller hjemmesiden - det gør det let at tale badeværelsesplanlægning med din familie, og med eksperter i butikken.

Duravit
Villeroy & Boch
Laufen
Allia Paris
Burgbad
lfö
Catalano
Keramag
Kolo
Sphinx
Pozzi ginori
HEWI
">

Du kan regne med GROHE BestMatch

Kvalitet er en toppriotet hos GROHE. I det berømte GROHE laboratorie, som er blevet etableret specielt til GROHE BestMatch, sidder GROHE teknikere med meget erfaring og afgør om kombination er teknisk accepteret. De tester om vandet sprøjter, og om der opnåes komfort ved brugen af kombinationen. Samtidig med dette bliver alle designkombinationer også vurderet af vores in-house design team.

Kun de kombinationer som består design matchet og den tekniske test bliver inkluderet i GROHE BestMatch. Derfor kan du altid regne 100% med dine resultater.

Åben GROHE BestMatch hjemmeside