Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Installatør
  • Showrooms

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Rainshower Classic 160 Brusestangsæt 4 sprays

Brusestangsæt 4 sprays
  • krom
Produkt nr. 28770001
EAN 4005176875595
VVS 737864204

Produktbeskrivelse

GROHE Rainshower® Classic 160 brusesæt – det ideelle sæt til det moderne badeværelse

Rainshower® Classic 160 brusesættet er med sine bløde kurver det ideelle brusesæt til det moderne badeværelse. Sættet er komplet med en 900-mm-brusestang og robuste vægbeslag af metal, en håndbruser og en 1750 mm lang bruseslange. Brusehovedet er udstyret med den praktiske Twist-Free funktion, som forhindrer, at bruseslangen bliver snoet. Dette sæt er en luksusudgave med mulighed for at vælge mellem op til fire strålemønstre: strålemønsteret Rain Spray, Jet Spray, Massage Spray og Pure Spray. Uanset hvordan dit humør er en bestemt dag, kan du altid finde dit foretrukne strålemønster med denne bruser. Fra afslappende til stimulerende. Sættet, der har den blanke og ridsefaste GROHE StarLight® belægning, er også udstyret med den indvendige vandføring Inner WaterGuide, som holder håndbruseren kølig nok til, at du kan holde den med hænderne, samtidig med den forlænger bruserens levetid.

Produktenheder

GROHE DreamSpray til luksusbrusebad

GROHE DreamSpray teknologien forandrer dit daglige brusebad til en afslappende luksusoplevelse. Den avancerede teknik i brusehovedet sikrer en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser, uanset hvilket strålemønster du vælger.

Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. Du vil kunne spare masser af tid på rengøringen, fordi dit armatur altid ser nyt og blankt ud.

GROHE QuickFix Plus gør det nemt at montere brusestangen

GROHE QuickFix Plus leveres med justerbare vægmonteringsbeslag, der gør det superhurtigt og -nemt at montere brusestangen. Det eneste, du skal gøre, er at justere afstanden mellem de to monteringsbeslag, så du kan bruge de eksisterende borehuller – der skal ikke bores yderligere huller, og dermed er der ingen risiko for, at du beskadiger dine fliser! Med GROHE QuickFix Plus kan du montere din brusestang på den halve tid sammenlignet med konventionelle systemer, hvor monteringsbeslagene sidder et bestemt sted.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

TwistFree – forhindrer, at bruseslangen snor sig

TwistFree bruseslanger er inspireret af hverdagens oplevelser, for har du mon ikke prøvet at kæmpe med en snoet bruseslange? TwistFree sikrer, at din bruseslange er fleksibel og ikke snor, så du helt undgår dette problem.

Strålemønsteret Rain – føles som sommerregn på huden

Nyd den afslappende følelse af regn mod huden med strålemønsteret Rain. Dette bløde og fine strålemønster, der minder om varm sommerregn, vil få din krop og sjæl til at slappe af og vaske spændinger og stress væk.

Strålemønsteret Jet – opkvikkende massage og effektiv rengøring

Den perfekte kombination: Når du har behov for en frisk energiindsprøjtning, giver vores dynamiske strålemønster Jet en behagelig og opkvikkende følelse på huden. Og efter brusebadet kan du nemt og hurtigt gøre brusenichen eller badekarret rent med den kraftige stråle.

Champagne: blød strømning giver et luksusbrusebad

Vand blandet med luft omdanner dit brusebad til en luksusoplevelse: nyd den afslappende følelse af GROHE Champagne. Med luft trukket ind i strålefladen bliver du blidt indhyllet i små, bløde vanddråber, der virker lindrende og opkvikkende på krop og sjæl.

Enkeltstråle – navnet siger det hele: brusebad i sin reneste form

Nyd den bløde intensitet fra enkeltstrålen, der kommer fra midten af brusehovedet og giver en unikt afslappende hudfølelse.

tekniske data og pleje

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Dimensionstegning

Vedligeholdelsesinstruktioner

Vedligeholdelsesinstruktioner

Reservedele

Pos.-nr. Produktbeskrivelse Ordre nr.
0
1 Dækplade 45922000
2 Glideelement t/22" bruserstang 06765000
3 Bruserstangsholder 48333000
4 Si t/ håndbruser 0700200M
5 Afstandsstykke, 8 mm 45914XE0

Produktside

Handshowers

Håndbruser 3 sprays
Håndbruser 4 sprays

Showerrail sets

Brusestangsæt 3 sprays
Brusestangsæt 4 sprays
Brusestangsæt 3 sprays
Brusestangsæt 4 sprays
Rainshower Classic

Rainshower Classic

Til en moderne badeværelsesløsning

Vis sortiment
Brochure