Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Installatør
  • Showrooms

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

GROHE Red®

GROHE Red®

Kogende vand på et øjeblik plus indbygget køkkenarmatur

Nyd bekvemmeligheden ved kogende vand direkte fra hanen med GROHE Red systemet til øjeblikkelig levering af varmt vand. Det hjælper dig med at forkorte den tid, du bruger på at tilberede mad og drikke, blanchere grøntsager, desinficere køkkenredskaber eller sutteflasker og rengøre fedtede pander. Med præcis vandtilførsel er der ingen vand- eller energispild, og da du ikke længere behøver en elkedel, får du mere luft på dit køkkenbord. GROHE Red kedlen på 4 eller 8 liter er fremstillet i titanium, et materiale, der kendes som biokompatibelt, smagsneutralt og særdeles modstandsdygtigt over for korrosion og kalkdannelse. Alle GROHE Red armaturer er børnesikret med vores ChildLock håndtag med GROHE CoolTouch teknologi. Opgrader dit køkken, og nyd komforten med dette innovative kedelsystem – med vores nemme installationsvejledning er monteringen klaret på ingen tid.

Find et showroom tæt på dig
Brochure

Galleri

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Kitchen faucets with boiled water

Armatur og Kombi-vandvarmer
Armatur og Single-vandvarmer (4 l)
Armatur og Kombi-vandvarmer
Armatur og Single-vandvarmer (4 l)
30041DC0
supersteel
Tilføj til notepad
Armatur og Single-vandvarmer (4 l)
30083DC0
supersteel
Tilføj til notepad
Armatur og Single-vandvarmer (4 l)
30039DC0
supersteel
Tilføj til notepad
Armatur og Kombi-vandvarmer
Etgrebs køkkenbatteri, DN 15
30033DC0
supersteel
Tilføj til notepad
Etgrebs køkkenbatteri, DN 15

Opdag GROHE Red®

Kettle hot water

Få både kogende varmt vand og blandet vand ud af hanen

Når du vil have mere ud af din køkkenhane end bare varmt og kold vand,skal du vælge et GROHE Red® system. GROHE Red® indeholder mere end et almindeligt køkkenarmatur i form af nye funktioner, funktionalitet og bekvemmelighed.
Kollektionen har to armaturstørrelser: Duo og Mono, og to kedelstørrelser:
4 liter og 8 liter.
Den større Duo model erstatter et standardkøkkenarmatur, hvilket gør det muligt at få kogende varmt vand ud af hanen ud over almindeligt blandet vand.

GROHE ChildLock

GROHE ChildLock

Børnelåsen ChildLock udelukker ikke muligheden for at skolde sig på 100 °C varmt vand, men den gør det næsten umuligt: For at det kogende vand kan løbe ud skal man først trække i venstre greb og derefter dreje det.
Armaturets børnevenlighed er blevet testet og certificeret af et uafhængigt organ.
How to use ChildLock
1.Pull
2.Turn

GROHE Red® betaler sig. For dig og miljøet.

GROHE Red® beviser, at bekvemmelighed og miljøbevidsthed ikke behøver at udelukke hinanden. I modsætning til en el-kedel eller vand, der koger på komfuret, opvarmer du med vores innovation kun det vand, du skal bruge. Dermed sparer du vand, energi og endda penge. Ved brug af den grundlæggende funktionstilstand koster det med GROHE Red® kedler kun 10 cent* om dagen at holde vandet 100 °C varmt, når det først er opvarmet.

GROHE Red® Filter with filter head

GROHE filtersystem

Varmtvandshanen er udstyret med et integreret, højtydende filtreringssystem med 4 trin: Ingen anden vandhane på markedet anvender denne innovative filtreringsproces! GROHE Red® vandhanen frafiltrerer tungmetaller som f.eks. bly og kobber og fjerner stoffer, der forringer smagen og lugten, såsom klorin og organiske forbindelser. Så er der kun frisk-filtreret vand tilbage, som giver en velsmagende kop te eller kaffe.

Kapacitet: 600, 1500 og 3000 liter
Udstyret med et integreret, højtydende filtreringssystem med 4 trin.

">
GROHE Cool Touch

GROHE CoolTouch®
GROHE CoolTouch® teknologien isolerer armaturet så godt, at du kan røre ved det helt risikofrit. Og det gælder også de små fingre, som nogle gange rører ved ting, som de ikke burde røre ved. Vores ingeniører har fundet en løsning til nysgerrige børn og distræte voksne.

Cool Touch

med GROHE CoolTouch®

Cool Touch

uden GROHE CoolTouch®